[QUOTE=metamorfoz100;224090]Alacakları günü bekleriz bizde...
Günler aylar yıllar geçer gider tarmanin keyfi ne zaman gelir bilinmez.....[emoji4]
[QUOTE=metamorfoz100;224090]Alacakları günü bekleriz bizde...
Günler aylar yıllar geçer gider tarmanin keyfi ne zaman gelir bilinmez.....[emoji4]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
[QUOTE=carkos;224100]Çok karamsar olmak...bucim için fazla...hissenin değeri ortada çeyrek altın alıp köşe atmak gibi düşünün bir gün onları almak için kapınızı çalacaklar...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekliyorum senelerdir paket malım var ama bu metiyeler duzulen tarman ve yancilarinida bilirim [emoji4]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Para kazanmak kolay değil...hele bucim gibi kontrollü hisselerde tarman ve yancılarını bilmem ama bir temel analizci olarak konuşuyorum hisse baskılanıyor ha para her şeyi değiştirir yok bulaşan olmazsa yıllarca süründürürlerde...Bol kazançlar...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5,48 de görmüş be yuh sana be seni bana aldırana sebep olana
paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
Teknik analiz yapabilecek arkadaşlar ne yorumda bulunabilir ?
Yada bilmediğimiz bir gelişmemi var acaba? Pek normal değil bu derece düşüş gibi geliyor. Bir garip iştir...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sn ömer
dolar bazlı grafikte gecen ay 5650 ler de yaptığı dip olan 1.50 cent bugun 5480 1.50 cent olarak karsımıza çıkıyor. dolar bazlı grafikte görduğumuz daha dusuk yok. teknik olarak durum bu aba tabiki referandum bekleyen endeks baydı ki tam baydı hacimler yerlerde surunuyor
Dik bir yeşil çubuk halleder herşeyi merak etmeyin heh....
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)
Yer İmleri