Sayfa 59/409 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 3269 madde; 465 - 472 arası.

Konu: DOCO - DO & CO Aktiengesellschaft

1. Bu sıkıntılar faso fiso amaç alttan toplama politikası.

2.  Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku
    THY rest çekti Do&Co kapanacak mı?
    Türk Hava Yolları ile Turkish Do&Co arasında ipler kopma noktasına geldi.

Benim en çok üzüldüğüm nokta, şu an halen canla başla çalışan eşlerimiz ve kardeşlerimiz var içeride... gerek ucuyorlar gerekse de mutfakta çalışıyorlar... onların yerine koyun kendinizi, moraller sıfır ve gelecek kaygısına bir yenisi daha eklemeyin lütfen. Kapanacak mı? Sözleşme sona mı eriyor gibi iddialar, gerçeği yansıtmayan soru cümlelerinin emeği olanların canını yaktığını lütfen unutmayın. Net ve kesin bilgi olmadıkca veya yönetimden paylaşım yapılmadıkca lütfen bu paylaşımlara son verin. Moralsiz ve mutsuz bir çalışandan daha kötüsü olamaz...
    Arkadaşlar sancak ve bta ile şirketimizi karşılaştırmak çok saçma sancak ve bta nın Türkiye geneli hatta dünya geneli yüklediği ve ürettiği catering leri Doco sadece Antalya yada ankara da veriyor.Bu haber tamamen asılsız olup ikili menfaatler doğrultusunda ve kağıt üzerinde ortak olduğunuda göze alırsak Doco sektörün 1 numarası ve THY 1 numaralı catering e sahip 1 numaralı havayolu firması olarak devam edecektir.Atilla bey gibi son derece kaliteli mütevazi ve karakter sahibi bir patronumuz olduğu için şanslıyız ki Sn. Başkanımız R.Tayyip Erdoğan beyfendiyle olan ilişkiside mazlumdur.torpil konusuna gelince biz 10 sene önce mutfaktan başlayarak her bölümde mesai yaparak 16 saat çalışarak bu günlere geldik heryerde o kadar olur torpil..Allah şirketimize zeval vermesin az ekmek yemedik yemiyoruz..
    Hocam öncelikle çalışanlara bir şey olmaz merak etmeyin. Yani şöyle açıklayayım hani eski türk filmlerinde oluyo ya ; köyün bi ağası oluyo köylüyü köyü satmakla tehdit ediyo ya ışte öyle bişey köyün ağası el değiştirirse maralabalar yeni köy agasina devrediliyo. Gate-gourmet calisanlarinin doco ya devri gibi. Yada daha önceki sas in gate-gourmet e devri gibi. Çıkmak isteyen calisanlara haklari verilip kalanlarla yola devam edecektir yeni olursa herhangi bir şirket. Sene basinda anlaşmalı çıkışlar oldu çıkmak isteyenler beklenilenden daha çok seviye olunca eleminasyonla degerlendirerek cikartilmalar oldu. Çoğu cikmak isteyen sirkette kalirken tabi herhangi bir basvuruda bulunmayan ama belirli sorunlu kişilerle yollar ayrıldı. Yani çalışana pek bişey olmaz. Bide söylediğin bi şeyi duzelteyim içerde isler torpille yürümüyor. 20 sene calisan biri yerinde sayarken henüz yeni girmis biri merdivenleri 3 er 5er hizla cikarak belirli yerlere geliyo. Buda torpil değil her işyerinde oldugu gibi afedersiniz ama YALAKALIKLA oluyo. Liyakatli yönetici çok az. Neyse daha çok yazacak şey olsada yazmiyim. Herkese bol kazançlar. Umarim herkes zararini cikarir.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    İlk restleşmeyi yönetim kurulu başkanı İlker Aycı'nın yaptığı iddia edilmişti. Daha sonra genel müdür haliyle bunun olmuş olabileceğine yönelik bazı beyanatlar verdi ve destek oldu. Neticede genel müdür yönetim kurulunun sözcüsü gibidir. Ortada 2 şirket tarafından da alınmış resmi bir karar yok. 3. havalimanı yatırımı uzun bir süreç ve herkes burda yatırım peşinde koşarken DOCO niye yatırım yapmak istemesin. THY'nin kısa süreli anlaşma yapmış olması DOCO yönetimini rahatsız etmiş olabilir. Burda görüşmeler devam edecektir illaki.

THY'nin Usaş zamanlarını bilirim. O zamanlarda catering bölümünde mutlaka THY'nin ortaklığının olması gerektiği söylenir dururdu. Şimdi THY bu noktalara gelmiş ve bir dünya devi olmuşken kendi ortak olduğu şirketten vazgeçip yabancı bir şirketle anlaşmaya gitmesi ve böyle büyük bir pastayı yabancılara kaptırması ne kadar THY onu da geçip ülke menfaatleriyle bağdaşır. USAS zamanlarına geri dönülmesi de ciddi bir sorumluluktur. THY yönetimi bunu göze alabilecek midir?

Önceki mesajlarınıza da baktım. Ciddi bir panik havası estiriyorsunuz topikte. Benim yazdıklarımda herhangi bir çelişki yok. Şahsi fikirlerimdir. Mesajımın ana fikrini bir daha yazayım. Burda aslolan kurumsal çıkarlardır. Olaya bu noktadan bakmak gerekir.
    Katılıyorum, felaket tellalları çok ve malesef sanki doco THY olmadan bitik bir şirket ve THY nın docodan elde ettiği sıfır imiş gibi bir algı oluşturuluyor. Üstelik daha aşağılara inmesi başka yatırımcıların kâğıda girmesi anlamına gelir.

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yarın ola hayrola.Ama art niyetli arkadaşlar düşecek çökecek diyenler ağızlarını bir daha açamayacaklar.Yarından itibaren farklı şeyler olabilir.Ytd dir

5. İnşallah yarın alım şansı tanımadan direk tavan açar.Allah ya bu.Ne kadar art niyetli varsa kaybolur ortadan.Olmayacak değil.Doco bunu hep yaptı...ytd dir

Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    İlk restleşmeyi yönetim kurulu başkanı İlker Aycı'nın yaptığı iddia edilmişti. Daha sonra genel müdür haliyle bunun olmuş olabileceğine yönelik bazı beyanatlar verdi ve destek oldu. Neticede genel müdür yönetim kurulunun sözcüsü gibidir. Ortada 2 şirket tarafından da alınmış resmi bir karar yok. 3. havalimanı yatırımı uzun bir süreç ve herkes burda yatırım peşinde koşarken DOCO niye yatırım yapmak istemesin. THY'nin kısa süreli anlaşma yapmış olması DOCO yönetimini rahatsız etmiş olabilir. Burda görüşmeler devam edecektir illaki.

THY'nin Usaş zamanlarını bilirim. O zamanlarda catering bölümünde mutlaka THY'nin ortaklığının olması gerektiği söylenir dururdu. Şimdi THY bu noktalara gelmiş ve bir dünya devi olmuşken kendi ortak olduğu şirketten vazgeçip yabancı bir şirketle anlaşmaya gitmesi ve böyle büyük bir pastayı yabancılara kaptırması ne kadar THY onu da geçip ülke menfaatleriyle bağdaşır. USAS zamanlarına geri dönülmesi de ciddi bir sorumluluktur. THY yönetimi bunu göze alabilecek midir?

Önceki mesajlarınıza da baktım. Ciddi bir panik havası estiriyorsunuz topikte. Benim yazdıklarımda herhangi bir çelişki yok. Şahsi fikirlerimdir. Mesajımın ana fikrini bir daha yazayım. Burda aslolan kurumsal çıkarlardır. Olaya bu noktadan bakmak gerekir.
    thy ile doco ortak şirketler ortak ne demektir kar zarar her şeye ortaksınızdır degilmi yeni havalimanında thy oyun bozanlık yapıyor ortagına burada yatırım yapacagız ama bu yatırımın büyük miktarını sen koyacaksın diyor bu durumda atilla dogudan ortaksak aynı oranda yatırım yapalım düşüncesinde diye tahmin ediyorum vede haklı.Diyorsun ki kendi ortagı oldugu şirketi bırakıp yabancılara gitmesi ne kadar dogru yazmışsın doco sanki yerli bir firmamı sahibi türk kökenli diye yerli bir firmamı sandınBen panik havası oluşturmuyorum dogruları yazıyorum yanlış olanı alıntı yap cevabı hazırdır....Madem bu kadar biliyorsun hisse geri alımları neden başlatılmıyor mantıklı bir cevap yaz bakalım?
    Göz olanı akıl olacagı görür..

7. Panik yaparak hissesini satanlar.Dahada düşssün alttan alalım hesabı yapıyor sadece.Her zaman kedi kaymak yemez.Belkide üstten alırsın...

Alıntı Originally Posted by naymis Yazıyı Oku
    Katılıyorum, felaket tellalları çok ve malesef sanki doco THY olmadan bitik bir şirket ve THY nın docodan elde ettiği sıfır imiş gibi bir algı oluşturuluyor. Üstelik daha aşağılara inmesi başka yatırımcıların kâğıda girmesi anlamına gelir.

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarımda mantık dışı buldugun bir şey varsa sebepleriyle açıklarsın yazarsın bir şey bilmiyorsan konuşmazsın genel mantık iyi deki iyi olsun kötü dersen kötü olur mantıgı bak hisse geri alım programını patronun neden başlatmadıgına biriniz cevap veremedi çünkü benim düşüncelerim mantıklı ...........
    Göz olanı akıl olacagı görür..

Sayfa 59/409 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •