Originally Posted by
VaLeNTiNe
İlk restleşmeyi yönetim kurulu başkanı İlker Aycı'nın yaptığı iddia edilmişti. Daha sonra genel müdür haliyle bunun olmuş olabileceğine yönelik bazı beyanatlar verdi ve destek oldu. Neticede genel müdür yönetim kurulunun sözcüsü gibidir. Ortada 2 şirket tarafından da alınmış resmi bir karar yok. 3. havalimanı yatırımı uzun bir süreç ve herkes burda yatırım peşinde koşarken DOCO niye yatırım yapmak istemesin. THY'nin kısa süreli anlaşma yapmış olması DOCO yönetimini rahatsız etmiş olabilir. Burda görüşmeler devam edecektir illaki.
THY'nin Usaş zamanlarını bilirim. O zamanlarda catering bölümünde mutlaka THY'nin ortaklığının olması gerektiği söylenir dururdu. Şimdi THY bu noktalara gelmiş ve bir dünya devi olmuşken kendi ortak olduğu şirketten vazgeçip yabancı bir şirketle anlaşmaya gitmesi ve böyle büyük bir pastayı yabancılara kaptırması ne kadar THY onu da geçip ülke menfaatleriyle bağdaşır. USAS zamanlarına geri dönülmesi de ciddi bir sorumluluktur. THY yönetimi bunu göze alabilecek midir?
Önceki mesajlarınıza da baktım. Ciddi bir panik havası estiriyorsunuz topikte. Benim yazdıklarımda herhangi bir çelişki yok. Şahsi fikirlerimdir. Mesajımın ana fikrini bir daha yazayım. Burda aslolan kurumsal çıkarlardır. Olaya bu noktadan bakmak gerekir.
thy ile doco ortak şirketler ortak ne demektir kar zarar her şeye ortaksınızdır degilmi yeni havalimanında thy oyun bozanlık yapıyor ortagına burada yatırım yapacagız ama bu yatırımın büyük miktarını sen koyacaksın diyor bu durumda atilla dogudan ortaksak aynı oranda yatırım yapalım düşüncesinde diye tahmin ediyorum vede haklı.Diyorsun ki kendi ortagı oldugu şirketi bırakıp yabancılara gitmesi ne kadar dogru yazmışsın doco sanki yerli bir firmamı sahibi türk kökenli diye yerli bir firmamı sandın
Ben panik havası oluşturmuyorum dogruları yazıyorum yanlış olanı alıntı yap cevabı hazırdır....Madem bu kadar biliyorsun hisse geri alımları neden başlatılmıyor mantıklı bir cevap yaz bakalım?
Göz olanı akıl olacagı görür..
Yer İmleri