Originally Posted by
ayvagobeknuri
Yok abi, tabletin pili bitti. Pilin orijinali koymak lazim, patlar matlar diye Samsung'un merkezine gittim. Panga gibim, makineden sira numarasi alip, siraya giriyon. Sira bana geldi, pili degistircem didim. Giz dedikine, siparis verecez, tableti birakin 25 gun sonra alirsiniz. Pili didim Kore'den mi siparis vereceniz?
Oradan ciktim, baska bir yere tilifon ettim, bir hafta surer dedi. Netten birini buldum, ertesi gun aksama kadar hallolur didi. Zirtapoz bir adam. Sonunda ertesi gun aksam 21.00'de pili degistirttim. Sinci cok yavas sarj oluyor. Uckagitci adam.
Abi sinci kaliteli pil icin lityum lazim. Dunyada 8 milyar insan var, bunnara lityum mu dayanir be ya? Pek cok ulke degerli toprak elementlerinin yurtdisina satisini yasakladi. Lityum yok be ya...Allah ne gadder verdiyse o kadar abi. Bir de "ore grade" mevzunu bilmek lazim tabe...
Termodinamik abi termodinamik...Termo bilmeyenin isi cok zor.
termo bilen adamdın be ya neden kazıklandın?
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Yer İmleri