Sayfa 59/218 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Nuri hocam, Trumph da "Esad'ın gerçek yüzünü gördüm böyle bir zalimi dünya tanımadı" demeye başladı.
    "Askeri müdahale yapıcam" der

Nasıl yorumlarsın ?
    Esad'in kimyasal saldiri yaptigini sanmiyorum. Askeri mudahale yapsa da gostermelik olacaktir. Bu durumda Rusya ve Abd birbirlerine horozlanabilirler. Bu da gostermelik olacaktir. Iki ulkenin ortak dusmani Çin'dir. Yapilanlar Çin'i tuzaga cekmek icin yapiliyor.

Dolar ve altin fiyatlari yukselebilir kisa vadede...

2. http://www.businessht.com.tr/emlak/h...di-iflas-etti-

İstanbul Finans Merkezi'nin müteahhidi iflas etti Mahkem, İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Sarphan Finans Park'ın yüklencisi Yeni Sarp İnşaat için iflas kararı verdi

3. http://www.haber10.com/dunya/cumhuri...ciklama-697734

"Bu hem yeni yönetim, hem de ülkemiz için bir testtir. Esed bu işten ceza almadan nasıl sıyrılacağını bulmaya çalışıyor. Tüm bölge ve dünya, bizim ne tepki vereceğimizi görmek için bekliyor."
    Bu ikisi Trump'u zorluyorlar. Husnu Mualli, Abd Suriyeyi vuramaz, Turkiyeye yaptirir diyor. Yapilabilecek en yanlis istir. Husnu eklemis, "boyle olursa cehennemin kapisi yani El bab Turkiyeye acilir demis.

4. Soner Polat†@AmiralPolat
    ABD'nin stratejik hedefi Esat'ı devirmek değil, Büyük Kürdistan'ı kurmaktır!

Soner Polat†@AmiralPolat
    ABD'nin askeri müdahalesine destek olmak kendi ayağına kurşun sıkmaktır!

5. http://www.timeturk.com/tr/2011/12/0...tanri-yok.html

'Tanrı'ya Yemin Ediyorum ki Tanrı Yok!'

6. Rusya, Suriye'ye 18.mekanize piyade tugayini sevkediyor...

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    ... Bu durumda Rusya ve Abd birbirlerine horozlanabilirler. Bu da gostermelik olacaktir. Iki ulkenin ortak dusmani Çin'dir. Yapilanlar Çin'i tuzaga cekmek icin yapiliyor.

Dolar ve altin fiyatlari yukselebilir kisa vadede...
    Wishfull thinking kurtulması en zor hissiyat grubunun başında geliyor.

Çin ve Rusya'nın ortak askeri tatbikatlar yaptığı ŞİÖ üyesi olması ve uluslararası her konuda BM dahil hemen hemen aynı doğrultuda ve birlikte hareket etmeleri bir yana, doların egemenliğine karşı ortak çıkarlar temelinde bu yükselen iki gücün Çin ve Rusya'nın yan yana durmalarından daha doğal ne olabilir? Elbette ABD egemenliği kırıldıktan sonra durum değişecektir, ama oraya daha çok var.

ABD ve Rusya+Çin ittifakı doğrudan savaşmaya başlayınca mı fikir değiştireceksiniz?

2008 kriziyle birlikte ABD hariç dünyadaki bütün güçlerin ortak meselesi, Bretton Woods'tan bu yana süren egemenliğinin altı boşalan USD'dir. Bu güçlerin en başında da Rusya ve Çin geliyor. Doların artık asalaklaşmış egemenliği, özellikle de bu iki gücün daha da yükselmesinin önünde engel ve bu katı gerçek onları birbirine hasımmış gibi gösteren tüm komplo teorilerinin üstündedir.

iblid provokasyonunun ardından, ABD'nin düzenlediği Tomahawk saldırısı Esad'a değil Putin'e ve dolayısıyla Çin'e yöneliktir. Büyük savaşta Trump'la birlikte yeni perde açılıyor ve vekiller savaşından asiller savaşına doğru bir katre daha yol alınıyor.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Yok abi, tabletin pili bitti. Pilin orijinali koymak lazim, patlar matlar diye Samsung'un merkezine gittim. Panga gibim, makineden sira numarasi alip, siraya giriyon. Sira bana geldi, pili degistircem didim. Giz dedikine, siparis verecez, tableti birakin 25 gun sonra alirsiniz. Pili didim Kore'den mi siparis vereceniz?

Oradan ciktim, baska bir yere tilifon ettim, bir hafta surer dedi. Netten birini buldum, ertesi gun aksama kadar hallolur didi. Zirtapoz bir adam. Sonunda ertesi gun aksam 21.00'de pili degistirttim. Sinci cok yavas sarj oluyor. Uckagitci adam.

Abi sinci kaliteli pil icin lityum lazim. Dunyada 8 milyar insan var, bunnara lityum mu dayanir be ya? Pek cok ulke degerli toprak elementlerinin yurtdisina satisini yasakladi. Lityum yok be ya...Allah ne gadder verdiyse o kadar abi. Bir de "ore grade" mevzunu bilmek lazim tabe...

Termodinamik abi termodinamik...Termo bilmeyenin isi cok zor.
    termo bilen adamdın be ya neden kazıklandın?
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 59/218 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •