Sayfa 590/884 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Ben varken gitmez beyler 41 bir daha görmedi
    buradasın kısa yazayım. tecrübe.. zamanla öğreniliyor. hızlı hareketlerde hiç bir zaman yukarılardan alım yapmamak lazım. hızlı
    ve gösterişli alımlarla(alımlar gerçek değil fiktiftir) hissenin tavan tavan gidecekmiş izlenimi yaratıyor ve kademelere alıcı çekiyorlar.
    hızla geri dönüp satış yapıyorlar. daha sonraki günlerde de aşağı yukarı hareketlerle kar satışlarını gerçekleştiriyorlar. bu satışları ise maliyetlerine kadar veriyorlar. porföylerindeki mal bitene kadar..
    yine bugün başkalarına satış fırsatı vermeden hızla 39.30 seviyelerine kadar mal verdiler. muhtemel dip buraları olabilir.. kesin bilmiyoruz..
    Grafik Yorumcusu

Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    kısa vadede(iki haftaya kadar) fiyat hareketlerinin tahmini teknik analizin en zor bölümünü oluşturur. aniden ortaya çıkan bir sebep
    satışları kısa sürede attırabilir(sık sık oluyor) fiyat biraz aşağı inebiliyor. aynı şekilde alımların da biraz zayıflaması da aynı şekil de
    fiyatı aşağı indirebiliyor. fiyat kısa süreli faktörlerin etkisiyle dalgalanıyor. bir kaç günlük fiyat hareketlerini yakalamaya çalışmak çok zor iş. dalgalanma kısa sürdüğü için yüksek deneyim gerektiriyor..
    sonuçta ne oluyor? fiyatın aşağı ve yukarı gitmesini sağlayan faktörler ortadan kalktığında tekrar kendi yönüne dönüyor..
    orta ve uzun vadede hisse alıcıların hakimiyetinde.( grafikler gönderdim) bu da uzun yükselen trende neden oluyor. ben trende bakıyorum.. ( aynı zamanda bu hisseyi yatırımcının bakış açısı ile aldım. uzun vadede alınacak temettüleri ve işletmenin gelişimini
    hesaplamaya çalışıyorum. kısa vadede aşağı yukarı oynayan fiyat beni fazla ilgilendirmiyor)
    saygılar..
    Teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by meddlesome Yazıyı Oku
    Aralık ayı ihracat rakamları açıklandı. Manisa ili Elektrik-elektronik sektörü geçen aya göre %93,46 lık artış var. Geçen senenin aralık ayına göre ise %107,66'lık bir artış söz konusu. Yanlış bakmıyorum değil mi?
    Yanlış bakmışsınız, benim gördüğüm Manisa ili Elektrik Elektronik sektöründe bir önceki aya göre %13,35'lik bir artış söz konusu. Vestel yılın en iyi aylık ihracat rakamına ulaşmış görünüyor. Hayırlı olsun..

https://tim.org.tr/tr/ihracat-rakamlari
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by hakkıakgün Yazıyı Oku
    Yanlış bakmışsınız, benim gördüğüm Manisa ili Elektrik Elektronik sektöründe bir önceki aya göre %13,35'lik bir artış söz konusu. Vestel yılın en iyi aylık ihracat rakamına ulaşmış görünüyor. Hayırlı olsun..

https://tim.org.tr/tr/ihracat-rakamlari
    Manisa yerine mardin e bakmışım. Ne kadar da heyecanlandım Bir de sadece oranlara bakmışım. Ne kadar ihracat olduğu da gözümden kaçmış. Neyse artış olsun da önemli değil ) Hayırlı kazançlar..

5. 2021 senesinde temettü durumu nedir? çoğu şirket açıkladı
    KoRS forumda güzel analizler yapardı okurduk bayadır oda yok...

Çaktırmadan BİST hergün ufak ufak giderdek %1-2 düşüyor anlama veremedim bu işe

6.  Alıntı Originally Posted by alpay3616 Yazıyı Oku
    2021 senesinde temettü durumu nedir? çoğu şirket açıkladı
    KoRS forumda güzel analizler yapardı okurduk bayadır oda yok...

Çaktırmadan BİST hergün ufak ufak giderdek %1-2 düşüyor anlama veremedim bu işe
    endeks 1500 e dayandı bir şeyler ifade etmiyor mu?
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

7.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    endeks 1500 e dayandı bir şeyler ifade etmiyor mu?
    ben hisse bazlı bakarım endeks zaten düzelmeden gidiyor bizim hisse hergün çaktırmadan %1-2 arası geliyor geri...

kors güzel analiz ederdi dedim onun haricinde

8. Tşkler syn Tokkan... Elimizi attığımız kuruyor şansa bak.

Sayfa 590/884 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •