Sayfa 590/678 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640 ... SonSon
Arama sonucu : 5423 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Hisseye gelen yatırımcı yok, aşağı yazdığı kağıdı gene kendi topluyor, hele bir sağlam alıcı gelsinde göreyim kaptırıyor mu.
    Junge hocam AK Yat. dan 65000k alım oldu yabancı için 9.ay 12.ay 2023 aralığında. Ondan sonrası al takke ver külah..Bir de o olmasaydı ne olacaktı acaba ??? Kağıdın değeri bunların umurunda değil. Aldı sattı adios panços.İsterse 1 tl olsun..

2. Altın bunu katladı, katlayacak.Bu şirkete güvenen kaç yıldır hava topluyor, yakinda da uzakta da görünen hep hava. Yönetimin de umrunda degil, robotlari işletenlerle acaba anlaştılar mi? Çünkü,sessiz sedasiz 3 maymunu oynuyorlar.Bence bu platformda kimse tek olumlu laf yazmasin. Zaten beklemekten bıkmış olan insalara kucuk bir umut gerekiyor beklemleri icin ve hep satayim derken vazgeciyorlar.Olumlu yazanlar, bıraksin artik, salsın artık. Boş umutlar aşılamasinlar, kendilerine saklasınlar bence, iclerinde beslesinler umutlarini...

3. Yabancının takası gün geçtikçe artıyor, Aselsanın esas karı 4. çeyrekte belli olur. Bilanco gelene kadar yola devam.

4.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Sayın Zdx&Lunar Soul kızmanıza hiç gerek yok grafik rakamlar ortada,
    örneğin 2018 yılında 2$ dan asels hissesi alan (hisse kaç kez bölünürse bölünsün toplama etki etmiyor) şuan zararda hele tepede aldıyda yanmışki ne yanmış,

2018 yılı başında yani aynı tarihte asels yerine 1 ons altın alan 1270$ ödemiş, yani o tarihten bu güne asels hissesi alan süper zeki okumuş mürekkep yalamış bilgisine tecrübesine güvenerek asels hissesi alan Mehmet zararda, ama bilgisi olmadığı için tüm yatırımını altına yapan çoban Mehmet karda.

Üstelik altın ederi bakımından altındır değeri sabittir.
    altının dolar karşısındaki yükselişi ise doların zaman içindeki değer kaybıdır yani doların enflasyonudur,
    Aslında altına yatırım yapan parasının değerini tam korumuş oluyor, yatırım yapmış olmuyor.
    Merkez bankları GSMH denk gelen miktarı bu sebeble bankalarında altın olarak tutmak zorunda.
    Hocam rakamlar hersey ortada
    Grafiği aç diyorsun trole kaçıyor hemen
    Bu satan ekip var ya hergun milyarlarca bank of info yat. Fin
    Bunlar yabancı değil
    Bunlar has badem endeksi hisseleri pert ediyorlar hiç bitmeyen mallarıyla
    Bunlara surekli hergun virmanlanan hisseler de sizin hisseleriniz

5.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Düşüren bademlerin ta kendisi
    Bu zdx gibiler eleştirince onlar kuduruyor
    Beni kendinle karıştırdın sanırım. Siz ve siz gibiler aynen bu kafada devam edin. Senin gibi kuduranlarda vardı arşivde yazılar var. Belki de utancından gelemeyenlerden birisindir yeni nick alıp.Benim sizin gibilerle işim olmaz. Bende ASELS adedi artar azalmaz tek bir lot satmam bu fiyatlara gerisinden de anlamam.... Red list ettim geçtim seni.

Benim bilgim sana fazla gelir sen beni okuma....
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by Anitaks Yazıyı Oku
    Altın bunu katladı, katlayacak.Bu şirkete güvenen kaç yıldır hava topluyor, yakinda da uzakta da görünen hep hava. Yönetimin de umrunda degil, robotlari işletenlerle acaba anlaştılar mi? Çünkü,sessiz sedasiz 3 maymunu oynuyorlar.Bence bu platformda kimse tek olumlu laf yazmasin. Zaten beklemekten bıkmış olan insalara kucuk bir umut gerekiyor beklemleri icin ve hep satayim derken vazgeciyorlar.Olumlu yazanlar, bıraksin artik, salsın artık. Boş umutlar aşılamasinlar, kendilerine saklasınlar bence, iclerinde beslesinler umutlarini...
    Olumlu yazıyorum zorla mı? Ben pozisyonumdan da memnunum. Ne oldu dökemiyormusunuz benim gibileri sıkıntı mı oluştu? Sen git altın al sana engel olan mı var. Redlist ettim geçtim

2022 hazirandan 23 lerden bu yana pozisyondayım yere göğe sığdıramadığınız altından fazla kazandım ne o zorunuza mı gitti? Boş konuşuyorsunuz buralarda yarın bir gün de konuşacak haliniz de kalmayacak tıpkı diğerleri gibi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. https://www.youtube.com/watch?v=OtIAP1l_-SI

Hiçbir şekilde alternatifi olmayan bir şirkete yatırım yapıyorum diye eleştiriliyorum. Gerçekten ilginç. Ben böyle finansal akıl görmedim yıllardır bu işi yapıyorum akıllar pırıl pırıl. Ha bakın bu yazıları da hisse düşünce özellikle yapıyorlar ki sanıyorlar ki karşıdakinde psikoloji bozulacak.Tahtacıya selamlarımı iletiverin.

8. Sayın junge bu saçma sapan yazılan yazıların ASELSan yatırımcısını düşündükleri için olmadığını ne zaman fark edeceksin?Lütfen şu adamlara şu yazdıkları yazılara fırsat verecek ortam yaratma ısrarla. Yoksa ben bir daha burada kelime etmem. Borsa demek bugünü konuşmak değildir. Merakınızı gidermek içinde bir link koyuyorum.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=496

sayfanın en altındaki yazı. Yazının yazıldığı hissenin grafiğine yazının yazıldığı günden bu yana iyice bakın.

Yok bademler yok bilmem ne bunları konuşanlarda piyasadan bir haber boş beleş adam konuşmalarıdır. Bunu da iyi bilin. Yarın bir gün de malı kaptırınca faydası olmaz. Şimdilik buraya da uzunca bir süre ara verme zamanı. Herkes tercihlerini yapar. Herkes tercihlerinin sonuçlarına katlanır. Herkes eninde sonunda hak ettiği neyse onu alır. Ben burada elimden geleni fazlasıyla yaptım. Ben mecbur değilim bu boş beleş adamlarla daha fazla muhatap olmaya........

Sayfa 590/678 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •