Sayfa 592/948 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    silver şu anda işlem hacmini iyicene düşürüyor...buda artık buralarda (2,30) düşüşlerini durdurup bir dip yaptığını gösteriyor..artık bundan sonraki günlerde artılı açılması gerekiyor..endeksten de pozitif ayrışması lazım...yani endeksten daha dirençli olması gerekiyor...süreç bunu gerektiriyor bakalım ne olacak ?? ben de merak ile izliyorum...
    öğle yaptığım yorum dostlar...aşağı yukarı süreç tahmin ettiğim şekilde devam ediyor...artık hayırlısı bakalım nasıl davranacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. ortalık mezbaha dönmüş dostlar...halimize şükretmemiz lazım...adana c yi taban yaptırmışlar...en çok düşenler arasında bir çok tanıdık hisse var...bunların içinde kitapçı dostumuzun eski hissesi aneleyi de görüyorum...takip ettiğim bir çok hisse var...şu anda halimden memnunum dostlar....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. son 3-4 gündür esad güçlerinin afrine gireceğini yurtdışı kaynaklı haber sitelerinden öğrenmiştim...sonunda bu olay gerçekleşti...umarım şu afrin sorunu büyümeden sulh yoluna gidilir...artık karşı tarafta qsd ,esad,iran,rusya dolaylı yönden hizbullah gibi aktörler var...

4. endeks de sonunda çok fena çakıldı...%2 lik düşüş var şu anda...

5. burada bi arkadaş vardı küsüratlı lot almayı sevmem diye acaba aldımı çok merak ettim

6.  Alıntı Originally Posted by tekno Yazıyı Oku
    burada bi arkadaş vardı küsüratlı lot almayı sevmem diye acaba aldımı çok merak ettim
    Ben dedim sonu sıfırlı olsun diye ama daha gelmedi 2.18.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. tamam üstat ama sanırım bu havada 2,18 e düşsede almazsınız.

8. Endeks çok kötü düştü...bu sert düşüş olmasaydı biraz zor düşerdi...siyasi olaylar endeksi ve hisseleri direk etkiliyor...yapacak bir şey yok...

Sayfa 592/948 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •