Sayfa 588/948 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Teyzemin ....... olsa dayım olurdu gibi oldu ama , siz ne yazarsanız yazın kabulumdür ....Sn İZCİ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Teyzemin ....... olsa dayım olurdu gibi oldu ama , siz ne yazarsanız yazın kabulumdür ....Sn İZCİ
    Abi ben sevdiğime kızmam, kızamam, siz de onlardan birisiniz. Beni kızdıran kimseler, burada hatırı olmayan insanlar, gelip buranın huzurunu kaçıranlar. Siz burada fahri konsolos sunuz. Kötü yazarsanız bile, biz onu sizin uyarınız olarak kabul ederiz. Bu arada keko kızı harbiden götürdü.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Abi ben sevdiğime kızmam, kızamam, siz de onlardan birisiniz. Beni kızdıran kimseler, burada hatırı olmayan insanlar, gelip buranın huzurunu kaçıranlar. Siz burada fahri konsolos sunuz. Kötü yazarsanız bile, biz onu sizin uyarınız olarak kabul ederiz. Bu arada keko kızı harbiden götürdü.
    dostum götürebilmem için biraz uzaklaşmam lazım..(2,40-50 arası.... ) şu anda elimde ama kaçıramıyorum ki..etraf çok kalabalık...arada bir çok kişi beni de al ,beni de al diyerekten kızın aklını çelmeye çalışıyorlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Kız iyi kız namuslu babası damat beğenmiyor. Gelene git diyor.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. silver şu anda işlem hacmini iyicene düşürüyor...buda artık buralarda (2,30) düşüşlerini durdurup bir dip yaptığını gösteriyor..artık bundan sonraki günlerde artılı açılması gerekiyor..endeksten de pozitif ayrışması lazım...yani endeksten daha dirençli olması gerekiyor...süreç bunu gerektiriyor bakalım ne olacak ?? ben de merak ile izliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    silver şu anda işlem hacmini iyicene düşürüyor...buda artık buralarda (2,30) düşüşlerini durdurup bir dip yaptığını gösteriyor..artık bundan sonraki günlerde artılı açılması gerekiyor..endeksten de pozitif ayrışması lazım...yani endeksten daha dirençli olması gerekiyor...süreç bunu gerektiriyor bakalım ne olacak ?? ben de merak ile izliyorum...
    Sonu sıfırlı alışım gelsin bari sn.keko. Biraz daha ekleyelim. 2.18 lütfen

7.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sonu sıfırlı alışım gelsin bari sn.keko. Biraz daha ekleyelim. 2.18 lütfen

2,18 e geleceğine inansam bende alışlarımı geciktirirdim...ama açıkçası pek inanmıyorum..yanlız borsada da herşeyin de mümkün olduğunu öğrendik...nice olmaz denilen şey olmuştur...o yüzden de kesin konuşmamayı yıllar önce tecrübeler ile öğrendik...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    2,18 e geleceğine inansam bende alışlarımı geciktirirdim...ama açıkçası pek inanmıyorum..yanlız borsada da herşeyin mümkün olduğunu öğrendik...
    Bekleyelim görelim nasip hersey yoksa para bende kalacak

Sayfa 588/948 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •