Eskiler derdiki... olumsuz haber seans içi servis ediliyorsa korkma...haber olumluysa bekleme..haber olumlumu olumsuzmu ? nereden baktýðýna baðlý...
Eskiler derdiki... olumsuz haber seans içi servis ediliyorsa korkma...haber olumluysa bekleme..haber olumlumu olumsuzmu ? nereden baktýðýna baðlý...
Umudunu Kaybetme...Herzaman Þükret...
Yatýrýmlarýmý ortalama 1-2 yýl aralýðýnda yaparým. Bu hisse þu anda geçici beyanname açýkladý, bir görelim bilançoyu sonra tartýþýrýz. Þu anda bir bilanço yok ortada.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
avaneler gözünün yaþýna bakmaz kimsenin
yeri geldiði zaman mezarcý olarak yeri geldiði zaman ise deðnekçi olarak bulunacaksýnýz bu hissede diye sayýn izci nin satýr aralarýndan okuyamadýk larýmý geçen gün mastori nin çok eski zamanlarda hissenin hareketlerine iliþkin bir yazýsýný bir hissedaþ öne alýnca mezar cý ve deðnekçi kavramlarýný oturt tum zihnimde..
avaneler de olunca burada
al sat.. tavsiyesi veya yatýrým tavsiyesi deðildir.
silvera gelmek için sattýðým tüm kaðýtlar artýda hayýrlýsý ne diyelim.birde seviniyordum 2,60-2,70 arasý silver topladým diye![]()
Her þeyin hayýrlýsý arkadaþlar, mevcut 9 aylýk bilançoya göre altýn bir hisseydi, buna göre yorumladýk, hiç yalan ifade kullanmadýk, abartmadýk. Þimdi ve sonrasý ne olur, bakarýz, deðerlendiririz, olmadý hisse mi yok. Ama þu anda konuþmak ne kadar doðru olur. Bilemiyorum. 12 aylýk çok iyi bilanço gelir demedik hiç bir zaman. Hayýrlýsý.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=269&page=517
gegos nickli üye söyle demiþ
10-02-2018, 14:34 #4135
Gogos
Gogos is offline Üye
Duhul:Jan 2018Gönderi:49
Sn. Mastorinin mesajýný bir kez daha yazýyorum.
Alýntý Originally Posted by mastori Yazýyý Oku
Yeterince yükseldikten sonra bu kaðýdý satýp piþman olan birini görmedim dünya gözümle... Tek bir parametre yetiyor satmak için, daha istatistiði bozmadý 11 yýldýr.. ytd
sayýn gegos,bu mesajla birlikte eski zamanda sayýn mastori tarafýndan kaleme alýnan mesajý da eklemiþti .. ama þu an bulamýyorum o mesajý
Sn. Ýzci,
12 aylýk bilanço henüz gelmedi. Gelecek bilançoda minimum 240 ciro yine minimum 14 kar göreceðiz.
Bugünkü olanlar bilmeyenler ve tacirler yatýrýmýn saçma sapan satýþýndan kaynaklandý. Daha düþer mi düþer. Çýkar mý çýkar.
Ancak tek gerçek var ki, bugün gelen vergi dairesi bildirimidir. Bilanço deðildir.
Yine inanýyorum ki bugün satanlar 1 kaç güne daha yüksekten alma durumunda kalacaktýr.
Alanada satanada tutanada hayýrlý olsun.
Sevgiler..
Forum eski kullanýcý adým:"ufukss"
Yer Ýmleri