Sen gerçekten muhatap alınacak insan değilsin. Hayırdır ben gelip 6 yıl önce 40 lirada mı yazdım? Bana onun hesabını sormaya kalkıyorsunuz?
Sen gerçekten muhatap alınacak insan değilsin. Hayırdır ben gelip 6 yıl önce 40 lirada mı yazdım? Bana onun hesabını sormaya kalkıyorsunuz?
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Batırılmış ülkenin borsasında hissesini öveceksen
Kantara dolar ile çıkacaksın
6 yıl ince 20 binlik clio 1.3 milyon oldu
100 binlik ev 4 5 milyon oldu
Dolar 2 3 iken 40 olan hisse dolar 33 iken 54 olmuş
Tarihi bir kayıp tarihi bir rezil performans
Kantar orada varsa çık
Yoksa sus rezil olma
Bu hisse 600 olduğunda 2018 2024 dolar bazlı kaybını telafi eder anca
Bu hisse 600 olduğunda dolar kaç olur bilinmez
Matematik orada net !!!!!!
Senin bu finans bilginle kantara kuveyt dinarı koysan boş
hisse 2020 ve 2023 te iki kez % 100 bedelsiz verdi. Senin o 40 dediğin çoktan 10 tl oldu. Temettüler var bir de onları da hesaba katmadım.
Hissenin tarihi zirvesi 2,83 USD. 600 tl olsa yaklaşık 18 USD yapar. Senin 40 tan alanlar dahil hepimiz parayı koyacak yer bulamayız.
Bu da iki sıfır atılmış endeksten bir haber olup borsa altını 10 a katlamışken 10 da biri kadar prim yapmış demenden bu işi zaten ne kadar bildiğin belli. Burada daha fazla saçmalayıp kendini komik durumlara düşürme.
Sende matematik var mı bilmem ama finans olmadığı kesin.
Not1: Benim burada senin gibilerden korumaya çalıştığım iktidar değil yatırımcı. Bunu da iyi bil. Sana tavsiyem İktidarı eleştireceksen eleştir. Ama bunu yapmaya çalışırken borsa gibi bilmediğin konuları karıştırma....
Not2: Aokan1973 benimle uğraşacağına önce bu fecaat yanlışları düzelteydin iyiydi.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 21-03-2024 saat: 14:46.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
2023 yılı zayıf performans 2024 yılı flash hissesi olabilir zaten iyi başladı 2024 yılına şuanda düzeltmesini yaşıyor ytd.Olmazsa sağlık olsun der geçeriz.
Azda olsa geldi tepki önemli olan XU100 den ayrışma yaşamaya devam etmesidir ytd.
bilanço tarihi kendi sitesinde 26 mart olarak gözüküyor
aselsanda anlamadığım tek bir şey var insanlar beğenmiyorsa ne diye alırlar aselsan hissesi bi türlü çözemedim
Yer İmleri