Sayfa 592/1002 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Döviz rezervlerinin eksi olması bunun sebebidir. Bırakın ürünleri bazı ilaçlar da yok artık.
    Elindeki para az olunca en acil ve önceliklilere harcama yaparsın.
    Durum bu.
    Ben medikal ürünleri takip ediyorum ucuz denk gelirse alırım stoğa ilave. Çamaşır makinesini kesin alırım hanım bu sefer de bozarsa sağlam Makine parasını ister servis. Şuan tamir ettirmek beyaz eşya özelikle ömrünü doldurmuş astarı yenisinden pahalıya geliyor.

2. Beybi silikon sonda geçen sene 11-17-27 ye aldım tanesini. Şimdi 70 TL civarında hadi %70-100 anlarım da bunlar enag in enflasyonu çarparsa zam yapıyorlar.

3. Erzincan'da ki siyanürlü madencilik kazasi muhtemelen madenî kapatır. Eğer kapatılmazsa ya da şuan bile Fırat nehrine siyanür karıştığı Fırat nehrinin uzantısı diğer ülkelerde tespiti uluslararası tazminat davaları doğurabilir. Bizim çevre zararımız yanında başka ülkelerin çevre zararı varsa bizde siyanürlü madencilik serbest olabilir ama dünyada yasak yada davada bu konu çevre felaketi nedeniyle başımızı uluslararası tazminat sebebidir.

4. Merhabalar,
    Nereye kadar yükseleceğini tahmin ediyorsunuz ve durması için neler yapılmalı?

5.  Alıntı Originally Posted by Elfthequeen Yazıyı Oku
    Merhabalar,
    Nereye kadar yükseleceğini tahmin ediyorsunuz ve durması için neler yapılmalı?
    Bahsettiğiniz faizse. Faiz artışı RTE nin iznine bağlı. Ayrıca bu şartlarda sadece faiz artışı çözüm değil. Yapısal reformlar devletin lüksten tasarrufu, kayıt dışı ekonominiden vergi alınması, rant vergisi yada nereden buldun yasası bunlar olmadan sadece faiz artışı hiç bir şey ifade etmez.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bahsettiğiniz faizse. Faiz artışı RTE nin iznine bağlı. Ayrıca bu şartlarda sadece faiz artışı çözüm değil. Yapısal reformlar devletin lüksten tasarrufu, kayıt dışı ekonominiden vergi alınması, rant vergisi yada nereden buldun yasası bunlar olmadan sadece faiz artışı hiç bir şey ifade etmez.
    Üstadım,
    Dolar başlığı ya burası . [emoji23]
    Doları soruyor kendileri.
    [emoji3]

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    okuduğun bişeyide doğru anla
    vioptada yanlış okumuşsun
    dünde yanlış okumuştun
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Üstadım,
    Dolar başlığı ya burası . [emoji23]
    Doları soruyor kendileri.
    [emoji3]
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    okuduğun bişeyide doğru anla
    vioptada yanlış okumuşsun
    dünde yanlış okumuştun
    ayasofi üstadı en son Reha abi muayene edecek davşanlı-konya arası yakın sayılır gazı fulledi mi gider gelir sanıyorum.

Sayfa 592/1002 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •