Babama sattığım Grundig 9 kg çamaşır makinesi sattığımda 17 bine kadar vardı. Şimdi baktım 12500 TL ye düşmüş şuan kullandığımız bozulur ömrü doldu uzatmayı oynuyor yedeğini tekrardan yerine koyacağım. Ben babama 14 bin peşin satmıştım bundan da kâr etmiş olduk. Fiyatları belki daha düşer ama taksit olayı kalkmadan 6 taksit alayım ne olur olmaz.
Şok markette tahin var hesaplı sayılır ayrıca yarım yağlı mis kaşarı da uygun geldi bana.
Benim sürekli takip ettiğim ithal ürünler var. Onların bazıları şuan yok piyasada. Dövizden kaynaklık bir sıkıntı var yada ithalatına kısıtlama geldi.
Koç holding Yönetim kurulu başkanı Ömer Koç elzem olmayan harcamalarınızı erteleyin demiş. Bana mesaj mi veriyor çamaşır makinesini sonra al diye. Valla ben sattığım fiyattan aşağı gördüm üstelik taksit de varken alırım. Yarın enflasyon yüksek çıkar elektrik doğalgaz zammı olur bu da enflasyonu tetikler asgarî ücrete zam söz konusu olur döviz kurları yükselir bir sürü sebepten bunun fiyatı artabilir. İşimi şansa bırakmadan kart ekstresi kesilsin alırım bunu.
Yer İmleri