Babama sattýðým Grundig 9 kg çamaþýr makinesi sattýðýmda 17 bine kadar vardý. Þimdi baktým 12500 TL ye düþmüþ þuan kullandýðýmýz bozulur ömrü doldu uzatmayý oynuyor yedeðini tekrardan yerine koyacaðým. Ben babama 14 bin peþin satmýþtým bundan da kâr etmiþ olduk. Fiyatlarý belki daha düþer ama taksit olayý kalkmadan 6 taksit alayým ne olur olmaz.
Þok markette tahin var hesaplý sayýlýr ayrýca yarým yaðlý mis kaþarý da uygun geldi bana.
Benim sürekli takip ettiðim ithal ürünler var. Onlarýn bazýlarý þuan yok piyasada. Dövizden kaynaklýk bir sýkýntý var yada ithalatýna kýsýtlama geldi.
Koç holding Yönetim kurulu baþkaný Ömer Koç elzem olmayan harcamalarýnýzý erteleyin demiþ. Bana mesaj mi veriyor çamaþýr makinesini sonra al diye. Valla ben sattýðým fiyattan aþaðý gördüm üstelik taksit de varken alýrým. Yarýn enflasyon yüksek çýkar elektrik doðalgaz zammý olur bu da enflasyonu tetikler asgarî ücrete zam söz konusu olur döviz kurlarý yükselir bir sürü sebepten bunun fiyatý artabilir. Ýþimi þansa býrakmadan kart ekstresi kesilsin alýrým bunu.
Yer Ýmleri