mine hanımın bahsettiği haziran bilançosuyla ana pazar olabilir ama çok zor hatta mümkün değil. adamların karar vermesi 2-3 ay sürüyor
mine hanımın bahsettiği haziran bilançosuyla ana pazar olabilir ama çok zor hatta mümkün değil. adamların karar vermesi 2-3 ay sürüyor
Tarkan, Air, Msu2641, devran gibi uzun süreden buyana burada yazan ortaklar Meteak gibi adamların profilini açın bir bakın ne olduğunu anlarsınız bakın arkadaşın nerlerde olduğunu yazayım siz notunu verin. Gen yatırım-bimeks-transtürk-esem-bimeks takılmayın bunların yorumuna diye yazıyorum. Daha gelirler bunun gibiler yeni başlıyoruz
'Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer''
Inşallah arkadaşım böyle olumlu yazılar oldukça biraz hevesleniyoruz bu da fakirin ekmeği
Arkadaş ağzından bal damlıyor fakat haziran bilançosu Ağustosu bulur niyet iyi olsun yeterki olmayacak birşey yok Mine TOZLU'NUN elinde B grubu hisse yok A grubu hisseleride bence Faruk Süren Ve Aküzüm elindeki B lotlarını para ettirmek için bedava verdi. Mine TOZLU bu iş karlı olacaksa çıkarır fakat faruk efendi ve aküzümde sermayeye destek atsınlar isteyecektir.
Maalesef ümitlerin yeşerebileceği en yakın zaman ağustos sonu Eylül başı, olurda güzel haberler gelirse bu kağıdı kimse tutamaz, yeterki şirket kazansın, Mine Tozlu kazansın kota geri getirsin kağıdı sonrada biz ky lar güleriz İnş. Ama dediğim gibi bikaç ay daha pek bişi beklememek lazım, kendi de dedi çünkü haziran bilançosunu bekleyin diye...
Birde çok aklıma takıldı. paranızı gömdüler diyen insanlar için söylüyorum. zaten tahta kapalı etkileyebilecekleri kimse yok. hadi diyelim ki onlara göre olmaz ama sermaye artırdılar ve diyelim ki tahta açıldı. yani sonra bunlar hangi yüzle aynaya bakacaklar. işte bu insanlarla aramızdaki fark. bekleyelim en son twitte ben gördüm çalışmamız bitmek üzere diyor. burada sadece insanların sağlığını bozmaya yönelik bir girişim var ben şahsen çoğunuzdan daha fazla hissem var. ama takmıyorum. çünkü konuşmak için çok erken daha 10 gün oldu veya olmadı
Yer İmleri