Sayfa 593/1001 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Pazartesi sabahtan sert bir satış yer borsa, dolar yine %1,5 yapar, öğleden sonra toparlar, yine ky elindeki mali verdiği ile kalır. Yurt dışı iyi olduğu zaman ıçerisi ne kadar bozsa da dengeler.

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen katiliyorum ustadim
     Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    İnek obası iyi günler.
    Nasılsınız bakalım?
    Oynak beyim geçmiş olsun. İyisindir umarım şuan?

Arkadaşlar akşama Kiev'e gidiyorum. 1 hafta buralarda olmayacağım. Yine de takipte olacağım ama fuar çoğu vaktimi alacak.
    Umarım koronavirüsü kapmadan geri dönebilirim.
    Korona onemsiz aidse dikkat et odabasi😀
     Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Sn Dr. Webster üstad,
    Babanıza Allah rahmet eylesin.
    Antibiyotik yazmak için illa crp bakmaya gerek yok. Avrupa'da Amerika'da hele hayatta bakmazlar çünkü pahalı bir tetkiktir.
    Chivas da karaciğere zarardır aman dikkat
    Ustadim sizi de tenzih ederim 😀
     Alıntı Originally Posted by Karaman35 Yazıyı Oku
    Hocam dediğiniz gibi kan sulandırıcı(antiagregan,antikoagülan) önemli bir mevzudur ve trombozlar büyüyebilir diğer organlara emboli atabilir hayati durum arz eder. Kullanılan ilacın türüne bağlı olarak mekanizması değişmektedir kimileri trombositlerin kümeleşmesini ve pıhtı oluşmasını engeller, kimileri trombositlerin uyarılmasını engeller vs yani olayın su içmeyle alakası yoktur su içmek illa ki faydalıdır lakin ilaçların ismi öyle konulagelmiştir. Webster hocam doktorunuzun düzenlediği reçeteye sadık kalmanızı tavsiye ederim bunu antibiyotik reçete edilmesi gibi görmeyiniz.
    Doktor mu?
    Doktoruma ben dedim
    Kan sulandirici alayim mi diye
    Bakti bakti
    Olur yazayim dedi
    Bir kutu attim sonra atmamaya basladim
    Baldir arada bir ayrir gecer
    Suan durum ne bilmiyorum
    İlk fail verdigim de 2015 di
    Ayagimin uzerine basamoyordum
    Baldirimda sanki mermi var
    İlacli mr cekildi tromboz dendi
    Durum bu

2.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    üstad geçmiş olsun da
    size yapılan PCR testi.
    farzedelim siz grip siniz. bu test yine + çıkar.
    yani korona ile grip i ayıramıyan bir test
    Sayın Hocam; PCR testi ile bakılan mikroorganizmanın bakteri ise DNA, virüs ise virüsün özelliğine göre DNA veya RNA sı araştırılır. Dolayısıyla PCR ile grip ile corona kesin olarak ayrılır. Grip için de başka kitler kullanılarak ona da ayrıca kesin tanı konur. Finans forumu olduğu için YTD yazalım

3. Konu sagliktan acilmisken,
    hayatimda ilk defa bir kadin urologa muayene olmak mecburiyetinde kaldım. Inanin insan öyle bir yerin dibine giriyorki anlatamam..

Asagidaki alıntı yaptığım yazida buna bir örnektir.

"Askeri okula girmeden önce sağlık raporu istenilen hastanenin üroloğu kadındı, içeri girdim direkt indir donunu dedi, burada zikiniz kalkar diyenlere bakmayın o durumun gerginliğiyle zikiniz düğmeye dönüyor.

kadın gayet cool şekilde lateks eldivenlerini takıp muayene etti, zikim dolar karşısındaki türk lirası gibi küçülmeye başladı, allahım çabuk bitsin diye dua ettim, az daha sürse kadın büyüteçle bakmak zorunda kalabilirdi, offf gene aklıma geldi daraldım bak."

Kah::kah::kah...

4. Önce cevap yazmş, sonra diğer yorumları okuyunca zaten konu ile ilgili çok sayıda cevap yazıldığını gördüm. O yüzden gereksiz bir cevap olmuş ama bir ekleme yapabilirim. Testin alınmasındaki eksiklikler başka problem, alınan testin hastalığı doğru göstermesi başka bir problemdir. Yani birincisi testin sensitivitesini, ikincisi ise spesifitesini gösterir. Bu bilginin bize ne faydası var derseniz bende YTD derim

Alıntı Originally Posted by Karaman35 Yazıyı Oku
    Hocam dediğiniz gibi kan sulandırıcı(antiagregan,antikoagülan) önemli bir mevzudur ve trombozlar büyüyebilir diğer organlara emboli atabilir hayati durum arz eder. Kullanılan ilacın türüne bağlı olarak mekanizması değişmektedir kimileri trombositlerin kümeleşmesini ve pıhtı oluşmasını engeller, kimileri trombositlerin uyarılmasını engeller vs yani olayın su içmeyle alakası yoktur su içmek illa ki faydalıdır lakin ilaçların ismi öyle konulagelmiştir. Webster hocam doktorunuzun düzenlediği reçeteye sadık kalmanızı tavsiye ederim bunu antibiyotik reçete edilmesi gibi görmeyiniz.
    tabiki su yu ilacın yerine ikame edelim demiyorum. herşeyden önce aldığı ilacın sulandırma gücü ve dengesi önemli.
    mesela yeni ilaçlar çıkmış ,hep aynı yoğunlukta tutuyormuş. her an kanama yapabilir nitekim bu yüzden ölenlerde mevcut.
    yani bu konu hem bilenler tarafından çok iyi biliniyor. öbür tarafta para kazanmak istiyenler devam ediyorlar. bu konuya daha fazla da girmek istemiyorum. tıp dünyasında 2 karşı grup var ama. yok.

Alıntı Originally Posted by Aritmetik Yazıyı Oku
    Sayın Hocam; PCR testi ile bakılan mikroorganizmanın bakteri ise DNA, virüs ise virüsün özelliğine göre DNA veya RNA sı araştırılır. Dolayısıyla PCR ile grip ile corona kesin olarak ayrılır. Grip için de başka kitler kullanılarak ona da ayrıca kesin tanı konur. Finans forumu olduğu için YTD yazalım
    daha önce yazdım tekrar yazayım. benim konuştuğum kısım. sadece kit ler. kitlerin hata yapması ile ilgili. gözümün önünde olan olayı konuşuyorum.hepsi bundan ibaret

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Berat Albayrak istifa etmiş
    Kabul görecek mi bakalım

8.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Berat Albayrak istifa etmiş
    Kabul görecek mi bakalım
    Haberturk kaldırmış haberi.