Sayfa 593/1001 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

seçim otobüsünden çay atar gibi memura emekli,ye %5 daha atmış
    utandım
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    seçim otobüsünden çay atar gibi memura emekli,ye %5 daha atmış
    utandım
    https://twitter.com/necmbatirel/stat...G-mtUZ7_g&s=19
    Neco bildi

3.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Özel okul zammı %65 olacak
    Spor salonuna yakınsa almayayım. Masserati ve porsche lerden okula girmek mümkün olmuyor.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Artık konuşmanın bir faydası yok !! Sadece kendimi kanser ediyorum. Bu nedenle etrafımda SUSMA eylemi yapıyorum. Bu yöntem gerçekten çok etkiliymiş. BEN SUSTUKÇA - neden konuşmadığımı - merak eden, ilgi gösteren çoğaldı. Nedenini cebimdeki hazır yazılı metni uzatınca hak verenler arttı.

Bu ne yahu. 3 yıl önce emekli olan ( 65 yaş nedeniyle ) kapıcımızın maaşı 800 tl. idi. Ben o zaman 6500 tl. emekli maaşı alıyordum. Şimdi ben 9500 tl. SAYIN Kapıcımız 5500 tl. alacak. SUSUYORUM.
    Sosyal medyada bu konuda çok tepki var.Adam diyor ki tabandan 500 fazla maaşım vardı şimdi bende taban maaşın içine girdim.Bu mantık devam ettiği sürece ben tabandan çıkamayacağım...

Veriyorsa herkese %57 vermesi gerekiyordu vermiyorsa onlarla sandıkta hesaplaşacağız...Görüldüğü gibi adamlar emeklileride bölmeyi başardı a.q.Biri sevinirken diğeri üzülüyor...

Neyse Bizler hak ettiğimiz gibi yaşıyoruz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sosyal medyada bu konuda çok tepki var.Adam diyor ki tabandan 500 fazla maaşım vardı şimdi bende taban maaşın içine girdim.Bu mantık devam ettiği sürece ben tabandan çıkamayacağım...

Veriyorsa herkese %57 vermesi gerekiyordu vermiyorsa onlarla sandıkta hesaplaşacağız...Görüldüğü gibi adamlar emeklileride bölmeyi başardı a.q.Biri sevinirken diğeri üzülüyor...

Her millet layikiyla...

Kahrolsun Gidivanizm..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

zaten sorun en altta maaş alanlarda değil en aşağıdan maaş alanların üstündeki insanlar hızlı bir şekilde en aşağıdan maaş alanalr grubuna düşüyorlar
    artış eşit yüzdelerle yapılmadıkça 3 yıla kalmaz tüm emeklilerin %70 i en aşağıdan amaaş alan gruba girer
    ülkede son 2 yılda asgari ücret alanların oranı hızla yukarı gitti
    bunlar herkesi açlık ve sefalete mahkum edecekler
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Vasatta, asgaride, fakirlikte, cahillikte, egitimsizlikte v.s esitleme calismalari devam ediyor hiz kesmeden..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Kamu-Sen: Ek zammı yeterli bulmuyoruz, seyyanen bir artış olmalı
    Bloomberg HT yayınına katılan Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-Sen) Başkanı Önder Kahveci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memur ve emekliler için açıkladığı ek zammı az bulduğunu belirterek, "Randevu istedik, seyyanen bir zam olmalı. Çünkü en az maaş ile en çok maaş arasındaki makas gittikçe açıldı" diye konuştu.

Sayfa 593/1001 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •