Dökmeye çabalıyor ve bunu adice yöntemlerle yapmaya çalışıyorlar yazık günah pyasa yükselsede düşüyor düşsede bilinçli salıyorlar böylesine adi bi tahta nadir az görülür
Dökmeye çabalıyor ve bunu adice yöntemlerle yapmaya çalışıyorlar yazık günah pyasa yükselsede düşüyor düşsede bilinçli salıyorlar böylesine adi bi tahta nadir az görülür
15 den satan 17 den alır,17 den satan 20 den alır denirken,mal gibi 15ler den satmazsan!!!Adam gelir malını 8 lerden ister.Birileri de nasılda kandırdım milleti diyerek malını 15 lerden verir kenardan kıs kıs güler .Demek ki neymiş ;saf olmucan herkesi kendin gibi bilmicen.Bir dusuneceksin neden bu kadar iyi bunu yazanlar????!!!!!
ACEMŞAH ın ve saz arkadaşlarını sözü 22 ye gelmeden 1 lot satmam diyen gazcılar sessiz sedasız satıp gittiler ve hatta 40-50 lilerden bahsdiyorlardı,ben onlardan huylanıp satmıştım,şimdi almak için bekliyorum nereye gelir ya da gelmez tahmin bile edemiyorum anca yukarıya doğru bir hareket yaparsa oralarda bir yerlerde yakalayablirim diye düşünüyoyom,hiç tepki verip de yukarıya bile hamle yapmadan buralarada kadar geldiğine şaşırdım doğrusu resmen sebest düşüş yaptı,çok ilginç hareketler...ytd.
Allah belasını versin.Alıcılar geliyor kağıt yukarı hatekete başlıyor.Sonra bu ******** geliyor.Açılış fiyatına geri çekiyor kağıdı. kaç gündür aynı şeyi yapıyor.Dokuzu görse de defolup gitsek.Çoluk çoçuğun maskarası olduk.İnşallah gün yüzü görmezsin tahta sahibi o.ç u
Burayı okuduğunu da biliyorum o.ç akşama 7 yekadar düşürmezsen ********sin.
https://www.google.com.tr/amp/s/m.ha...872022-haberi/
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bono vade sonu temmuzdu.. o para neyle odenecek merakla onu bekliyorum...
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
Yer İmleri