O. çocuğu, ne hale düşürdü bizi..yanına kar kalmayacak ***in..
O. çocuğu, ne hale düşürdü bizi..yanına kar kalmayacak ***in..
Herşey hukuk yoluyla çözülecek. Suçların ve işbirlikçilerin ortada. Mahkemeye veririz üstüne bir de feto ilişkisi olduğunu belirtiriz. Ondan sonra ayıkla pirincin taşını Cengo. Artık sen ve ekibin kaç yıl yerseniz. Üstüne bir de mal varlığına el kondu mu bittiğinin resmidir. Bak Boydaklara. İstikbal, Bellona, Mondi gibi müthiş bir mal varlığına sahipti. Bir anda sıfırlandılar. Boydak'ın mahkemedeki şu sözünü unutma: "8 milyar dolarlık bir adamdım. Bir gün de sıfıra indim." Sen de inersin Cengo.
olumsuz senaryo, mahkemeye verdik. şimdi doktor hanım, neyle karşılaşmış olacak ? ne yaşayacak ? ya örgütsel hareket varsa..
Son düzenleme : carizma; 22-04-2018 saat: 17:08.
Ulan ne haysiyetsiz adamsin cengo butun pisliklerini doktuler ortaya gerci biliyorduk biz yillardir...bu isin altinda feto yoksa ben de ...ulan ananin evini bile ipotekten sattirdin bu neyin inadi ...
Eğer feto ilişkisi ortaya çıkarsa varya Cengo y.....ı sonuna kadar yedi demektir. Bu elektroya 30 milyon değer biçen denetim şirketlerini de birleşmeye onay verenleri de feto yönünden araştırmak lazım. Cenk'in zamanında M.Ö'nun ellerine kapanıp kurulu toplatmaktan ve yaptığı pis işlerin ortaya çıkmasında yaşadığı korkular aynen bugün ortaya çıkıyor. O zaman el etek öperek üstünü örttün ama şimdi herşey ortaya dökülüyor.
Yer İmleri