Sayfa 594/643 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604 ... SonSon
Arama sonucu : 5140 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Trump’ın gelmesi dünya için daha iyi gibi duruyor ama belli olmaz tabi ve fakat dünyada savaş çıkarmayan tek ABD başkanı olan Trump abd derin devletini de yenmeli ya da onlara bazı sözler verecek, bakalım.
    Savaşın bitmesi bence aefes için iyi olur, Rus pazarından çıkan şirketler öyle hemen kolayca geri dönemez hele ki stratejik bir ürün değil ise ki bira öyle bir ürün değil. Ruslar milliyetçiler, bu firmalara koşa koşa geri gitmezler bence. Savaş biterse Ukrayna tarafı biraz canlanabilir, o açıdan faydalı olur diye düşünüyorum.

Yıllardır alıp satarım...Bilançosunda 3 önemli pazar var...TR, Rusya , Kazakistan....Diğerleri tırı vırı olsa da olur olmasada ....

Şimdi TR de pazarı tborg ile paylaşıyor , pazarda liderliği kaptırmıştı ki geri aldı...Rusya da Avrupalılar çekildiğinden Yabancı firma olarak tek tabanca...Kazakistan ekonomik sorunlarını çözerse oradan da güzel satış hacimleri gelir...

Bangladeş ve Hindistan pazarlarına girebilirse torunlara bırakılacak hisse olur...

3.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Trump’ın gelmesi dünya için daha iyi gibi duruyor ama belli olmaz tabi ve fakat dünyada savaş çıkarmayan tek ABD başkanı olan Trump abd derin devletini de yenmeli ya da onlara bazı sözler verecek, bakalım.
    Savaşın bitmesi bence aefes için iyi olur, Rus pazarından çıkan şirketler öyle hemen kolayca geri dönemez hele ki stratejik bir ürün değil ise ki bira öyle bir ürün değil. Ruslar milliyetçiler, bu firmalara koşa koşa geri gitmezler bence. Savaş biterse Ukrayna tarafı biraz canlanabilir, o açıdan faydalı olur diye düşünüyorum.
    Trump büyük ihtimalle kazanacak ve Rusya Ukrayna savaşı bitecek. Herkesin beklentisi o yönde. Öbür türlüsünü düşünmek dahi istemiyorum.

borsa ahalisi fonların ıvırına zıvırına çok takılıyor ama şöyle bir şey var.

https://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx

kurumsal fonlar muazzam kazandırıyor. diğerleri çöp.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    borsa ahalisi fonların ıvırına zıvırına çok takılıyor ama şöyle bir şey var.

https://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx

kurumsal fonlar muazzam kazandırıyor. diğerleri çöp.
    Önemli bir nokta, haklısınız, bunlara ben hep bakıyorum, hep bakıyorum, 2 yıl sonra yine bakıyorum, katlaya katlaya gitmiş ama hiç almıyorum.

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Önemli bir nokta, haklısınız, bunlara ben hep bakıyorum, hep bakıyorum, 2 yıl sonra yine bakıyorum, katlaya katlaya gitmiş ama hiç almıyorum.
    şu borsayla ilgili hiç fikrim olmasa ak yatırımın alc fonunu alır geçerdim. geçen sene takip listesine girsin diye bin liralık aldım. %100 yapmış.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    şu borsayla ilgili hiç fikrim olmasa ak yatırımın alc fonunu alır geçerdim. geçen sene takip listesine girsin diye bin liralık aldım. %100 yapmış.
    Kurumsal firma fonları hakkında kesinlike size katılıyorum...Hisse peşinde koşmaktan çok daha iyi...Bende de biraz var..Yıllıkta min %130 getirisi var...

Sayfa 594/643 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •