2020 kumarcıların senesi oldu bakalım 2021 de kasa kazanacak mı..!!!
zaten bu sorunun cevabını herkes biliyor sayın gund ama ne zaman..
borsanın sürekli yükselmesi ciddi anlamda sıkıcı nereye baksam cidden çöp karıştırıyorum tire vs ner de p*ktan hisse var onlara girip çıkıyorum trend devam ederse kalıyorum vs vs..
demem o ki 2020 kumar alışkanlığı amaçlı haberlerle ekmek yedirmeye mal kitlemeye çalışıyorlar ky ye..ky de yiyor..!!!
olay yalan dolan bir fıurya da bakalım sonumuz hayrola..İHEVA diye bir hisse var sosyal medya da paylaşıldı sektöründe cidden ucuz ama sattığından çok kazanamayan bir şirket pazarlama başlangıç yeri 1,94 satış 2,51 ..güzel oyun kurdular hikaye tüm dayanıklılar gitti bu gitmedi o zaman başlasın operasyon..!!telegram grupları whatsapp grupları..!!ordan bile nasiplendim..!!cigara parası demem o ki az da olsa katılıyorum katılmakta lazım belli başlı furyalara ...bakınız jantsa 123 e kadar saldılar 300 tl üstünde..!!
shortttan para mı kazanılır..bu piyasa da millet yüzüne mi bakar viopun götüren götürüyor malı..yeni giren iyi kazandı malı işin en can alıcı noktası ise bildiğini sananlar viopta eridi gerçeği görmek maaalesef para kazandırmıyor ve bu zücü..!!! teknik anlmada endeks cidden doldu artık ama yeni kanal içinde bana göre 1505 bandı realize ol spotta bandıydı ama gel gör ki..!!!!!
Yer İmleri