Sayfa 594/1001 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bende bunu soracaktım

Ulen kıçımızı silecek su bulamayacaz amaa..
    Neyse..
    Olası bi susuzlukda hangi kağıtlar yüzde 82381293718293189 yapar..

Malum bi pandemi oldu rtalb falan 27389172893172983 katına gitti..
    2020 kumarcıların senesi oldu bakalım 2021 de kasa kazanacak mı..!!!
    zaten bu sorunun cevabını herkes biliyor sayın gund ama ne zaman..

borsanın sürekli yükselmesi ciddi anlamda sıkıcı nereye baksam cidden çöp karıştırıyorum tire vs ner de p*ktan hisse var onlara girip çıkıyorum trend devam ederse kalıyorum vs vs..
    demem o ki 2020 kumar alışkanlığı amaçlı haberlerle ekmek yedirmeye mal kitlemeye çalışıyorlar ky ye..ky de yiyor..!!!
    olay yalan dolan bir fıurya da bakalım sonumuz hayrola..İHEVA diye bir hisse var sosyal medya da paylaşıldı sektöründe cidden ucuz ama sattığından çok kazanamayan bir şirket pazarlama başlangıç yeri 1,94 satış 2,51 ..güzel oyun kurdular hikaye tüm dayanıklılar gitti bu gitmedi o zaman başlasın operasyon..!!telegram grupları whatsapp grupları..!!ordan bile nasiplendim..!!cigara parası demem o ki az da olsa katılıyorum katılmakta lazım belli başlı furyalara ...bakınız jantsa 123 e kadar saldılar 300 tl üstünde..!!
    shortttan para mı kazanılır..bu piyasa da millet yüzüne mi bakar viopun götüren götürüyor malı..yeni giren iyi kazandı malı işin en can alıcı noktası ise bildiğini sananlar viopta eridi gerçeği görmek maaalesef para kazandırmıyor ve bu zücü..!!! teknik anlmada endeks cidden doldu artık ama yeni kanal içinde bana göre 1505 bandı realize ol spotta bandıydı ama gel gör ki..!!!!!

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    başarılar en güvenli işlemi sen yapıyorsun kimse kabul etmiyor ama uzak vade candır..ben hep long taraflı uzakta kazandım ..herhalde bu yılda uzak vade short taraflı daha tutarli olur gibi...
    kolay gelsin..!
    Çok teşekkürler Sn oyunagelenadam. 3-4 yıl aradan sonra ilk kez tekrar Matriks kurup, sistemleri ve indikatörleri güncelledim. Şu anda kontrat sayısı sadece sistemden uzak kalmayacak kadar fasulyeden cinsten ama zamanı geldiğinde yüklenmeye başlayacağım. Biraz daha zaman var gibi görünüyor. Beklediğim realizasyon şimdilik basit bir realizasyon. Göstergeler hala ciddi derecede bullish.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Selam üstadım,
    U30 Spot mu?.
    Evet Sn Emekdar,
    U30 spot. Sadece bazı indikatörlerin durumu nedeniyle böyle bir düşünce oluştu. Küçük bir realizasyon, 40-50 puanlık.

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    2020 kumarcıların senesi oldu bakalım 2021 de kasa kazanacak mı..!!!
    zaten bu sorunun cevabını herkes biliyor sayın gund ama ne zaman..

borsanın sürekli yükselmesi ciddi anlamda sıkıcı nereye baksam cidden çöp karıştırıyorum tire vs ner de p*ktan hisse var onlara girip çıkıyorum trend devam ederse kalıyorum vs vs..
    demem o ki 2020 kumar alışkanlığı amaçlı haberlerle ekmek yedirmeye mal kitlemeye çalışıyorlar ky ye..ky de yiyor..!!!
    olay yalan dolan bir fıurya da bakalım sonumuz hayrola..İHEVA diye bir hisse var sosyal medya da paylaşıldı sektöründe cidden ucuz ama sattığından çok kazanamayan bir şirket pazarlama başlangıç yeri 1,94 satış 2,51 ..güzel oyun kurdular hikaye tüm dayanıklılar gitti bu gitmedi o zaman başlasın operasyon..!!telegram grupları whatsapp grupları..!!ordan bile nasiplendim..!!cigara parası demem o ki az da olsa katılıyorum katılmakta lazım belli başlı furyalara ...bakınız jantsa 123 e kadar saldılar 300 tl üstünde..!!
    shortttan para mı kazanılır..bu piyasa da millet yüzüne mi bakar viopun götüren götürüyor malı..yeni giren iyi kazandı malı işin en can alıcı noktası ise bildiğini sananlar viopta eridi gerçeği görmek maaalesef para kazandırmıyor ve bu zücü..!!! teknik anlmada endeks cidden doldu artık ama yeni kanal içinde bana göre 1505 bandı realize ol spotta bandıydı ama gel gör ki..!!!!!
    O kağıtlarda işte açığa satış olmadan dip dip gitmelerini beklemek boş..
    Açığa satışı açtıkları anda da durmamak lazım artık oralarda..
    Tepecek dur çok düştü falan da dememek lazım..
    O defteri kapamak lazım..

Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Sevgili forumdaş,
    Bugün veya yarın spot U30 1675-1680e bir atak ve hemen ardından 1625 altına iç-dış olaylarla sert iniş bekliyorum.
    Shortlara mukayet ol.
    Sn fuzzy_logic,
    Anladığım kadarıyla benzer düşüncedeyiz. İzlediğim bazı göstergeler böyle bir düşünce oluşturdu bende. Umarım feyk değildir. Hoş, olsa da sorun değil. Açmayı düşündüğüm pozun 1/10 u civarındayım. 10/10 a gelsem bile pozun üç katı kadar daha teminat olacak elimde.

twitteda hustadlar düzeltme zamanı deyolar...kapatalım mı pozu reis???ne dersin???

7. yok mu şu yonca yaprağına sağlam balyoz vurabilecek bir yiğit..

8. Kârlı trade yapmanın formülleri
    Sabırlı olup başarıya uzun vadeli bakmalı, - Disiplininizi asla kaybetmeyip, planlarınıza sadık kalmalı,
    Kâr ve Zarar Durdurma sağlayıcısını kullanıp zararı engelleyebilmeli çok iyi başarmalı.
    Fazla düşünme kafayı sıyırır sın
    Fazla düşünmek başarısızlığın en büyük nedenidir

Borsada long ve hisse için kâr alma zamanı gelmedi mi?

Sayfa 594/1001 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •