Sayfa 595/1001 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    OPH hisse oranı %80den az gözüküyor, nasıl hisse senedi fonu olabiliyorki? Türev kısmında borsa ile ilgili birşey olması mı sayılıyor acaba?
     Alıntı Originally Posted by ZİRVEE Yazıyı Oku
    Tefas ta hisse yoğun fon kategorisinde görünüyor.

Fonun Vob daki kısmı da hisse sayılıyordur tahminimce.
    Kap taki bildirimlerde de hisse yoğun fon kategorisi olarak gösteriyor.

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fon portföy değerinin en az %80’i devamlı olarak menkul kıymet yatırım ortaklıkları payları hariç olmak üzere BİAŞâ€™ta işlem gören ihraççı paylarından oluşan ve bu maddenin birinci fıkrasının (a) bendinin (2) numaralı alt bendinde belirtilen şemsiye fona bağlı olarak ihraç edilen fonlar "Hisse Senedi Yoğun Fon" olarak kabul edilir. Hisse senedi yoğun fonların portföylerinde yer alan ihraççı paylarına ve pay endekslerine dayalı olarak yapılan vadeli işlem sözleşmelerinin nakit teminatları, ihraççı paylarına ve pay endekslerine dayalı opsiyon sözleşmelerinin primleri ile borsada işlem gören ihraççı paylarına ve pay endekslerine dayalı aracı kuruluş varantları %80’lik oranın hesaplanmasına dahil edilir.

2. VIX endeksi +43 olmuş.
    E tabi bugün aşı yada ilaç bulan olmadı.
    Genelde hergün aşı yada ilaç bulunuyordu, bugün bulamayınca böyle oldu.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    VIX endeksi +43 olmuş.
    E tabi bugün aşı yada ilaç bulan olmadı.
    Genelde hergün aşı yada ilaç bulunuyordu, bugün bulamayınca böyle oldu.
    yarın trump aşı bulundu der....tüm kayıpları geri alır mı ki....?

bizim piyasalar izole olduğu için ve piyaslar devlet baba destekli olduğu için çok fazla karalar bağlamaya gerek yok..piyasalarımızın DÜŞMESİ kimin faydasına olur ki,düşmesinden kim kazançlı çıkacak?valla kafasına sopayı yer ayrıca.. açığa satış yasak,fiyat zaten oluşamıyor...bence kimse yarın için üzülmesin,vahşi bir piyasa olmaz.. .BİST yarın artı kapatırsa ŞAŞIRMAM..

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sabahta yazmıştım
    Yerküredeki tüm endeksler kıpkırmızı iken BİST artıdaydı.
    Birileri bişeyler alıp duruyor hala.
    Benim tahminim BİST kafasına göre takılmaya devam edecek.
    Yarın artı yaparsa şaşmam.
     Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    yarın trump aşı bulundu der....tüm kayıpları geri alır mı ki....?

bizim piyasalar izole olduğu için ve piyaslar devlet baba destekli olduğu için çok fazla karalar bağlamaya gerek yok..piyasalarımızın DÜŞMESİ kimin faydasına olur ki,düşmesinden kim kazançlı çıkacak?valla kafasına sopayı yer ayrıca.. açığa satış yasak,fiyat zaten oluşamıyor...bence kimse yarın için üzülmesin,vahşi bir piyasa olmaz.. .BİST yarın artı kapatırsa ŞAŞIRMAM..
    Bende yukarıda şaşırmayacağımı söylemiştim.Düşüş olmaması zor bir ihtimal ama belli olmaz.
    BİST dünyadan bağımsızlığını ilan etti.

5.  Alıntı Originally Posted by ZİRVEE Yazıyı Oku
    OPH ve OPI son bir aydır diğer hisse fonlara göre baya iyi duruyor.

Hisse fon düşünenler inceleyebilir.

İkisi de üç aylık performanslarında BİST100 benchmarkı epey geçmişler. ( 3 ayda 10 puan, aylıkta ortalama yaklaşık %3 fark ) Hatta OPI olan türev enstrüman kullanmamış hiç. Ben hep gözden kaçırmışım. Sanırım bunlar 4-5 ay önce kurulmuş fonlar. Oldukça başarılı görünüyorlar. Çok sevindim, sayenizde farkettim. Ben biraz daha izleyip yakında girerim bunlara bir miktar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    İkisi de üç aylık performanslarında BİST100 benchmarkı epey geçmişler. ( 3 ayda 10 puan, aylıkta ortalama yaklaşık %3 fark ) Hatta OPI olan türev enstrüman kullanmamış hiç. Ben hep gözden kaçırmışım. Sanırım bunlar 4-5 ay önce kurulmuş fonlar. Oldukça başarılı görünüyorlar. Çok sevindim, sayenizde farkettim. Ben biraz daha izleyip yakında girerim bunlara bir miktar.
    Bunların kötü tarafı osmanlı portfoy fonların iceriği hakkında pek bilgi vermiyor. Fon hangi hisseyi aldı sattı bilemiyorsun.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bende yukarıda şaşırmayacağımı söylemiştim.Düşüş olmaması zor bir ihtimal ama belli olmaz.
    BİST dünyadan bağımsızlığını ilan etti.
    Benim düsüncem eksi 2.30 - 2,50 araligi ( kapanış)
    İnşallah ben yanilirimda nakitte olmayan kimse para kaybetmez

8.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Benim düsüncem eksi 2.30 - 2,50 araligi ( kapanış)
    İnşallah ben yanilirimda nakitte olmayan kimse para kaybetmez
    Haftaya da düşüş devam mı yoksa yarınla mı sınırlı kalır sizce

Sayfa 595/1001 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •