"Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
bi alım satım olacağını düşünmüyorum rafık , mevcut beklentiler üzerinden olur ne olursa ekstra bi alım satım bambaşka bir şey olur. egefren de meritorla ortaklığı devam ettiği sürece sorun yok. Fabrikanın % 60 ı taşınmış deniliyor ama ben 90% nın taşınmış olduğunu , muhtemelen tek bir üretim bandının kaldığını düşünüyorum. eski fabrikayı ne yapacak yeni kurduğu savunma sanayi şirketi nerde üretim yapacak. bilonço da muhtemelen bugün açıklanır ve vergi dairesinden farklı bir rakam gelir diye düşünüyorum. (bence iyi olur 6 ay içinde oldukça iyi olur rafık)
Rafık bu sermayeye el atmadan bunlar bir is cikmaz bir yatırım daha yapacagiz der yine limanda sevgili bekletir![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Kap düştü kimsenin haberi yok, gözümüz aydın en azından zarar açıklamadı. YTD
Satislar yüzde 15 azalmis brut kar yüzde 49 azalmis fk55.22 favok yüzde 55 azalmis ozkaynak 7.143.087.000 şirket formu kes yapistir yine giden bagimsiz uye Murat Yalçıntaş hala gorunuyor
Yer İmleri