Bademim benim artık sonun geldi yavru 1.18 den aldıklarını ver yavaş yavaş 500 bin 1.10 aldık bakalım 1.00 kadar 5 milyoncuk daha alırız badem son erler film.ha hahaha.
Bademim benim artık sonun geldi yavru 1.18 den aldıklarını ver yavaş yavaş 500 bin 1.10 aldık bakalım 1.00 kadar 5 milyoncuk daha alırız badem son erler film.ha hahaha.
Ne o 500 bin,5 milyon falan Ziiyaaaa please
![]()
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] valla cuma ve bugün adamaklilli işlem yapan bendim. İhyay sat ihgzt al. diğer arkadaşları bilemem.
Zararda miyim hala evet zarardayim. Abidik gubudik kurumlar ve bankof haricindeki kurumlardan işlem yapan benim.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ezin ömrünüzün yettiği kadar.
Epey mali üç günde kafasina çaktım. Şimdi de terse piramit yapıyorlar. Reel alıp kenara atmayıp paso sokma pesindelerdi . Şimdi tekrar oyun kurşun yav.saklar. hala var epey bakalım. Kartlar açık.
Kusura bakmayın baktım ki mücahit in kayıtlı malından fazla malım olmuş eritmem lazımdı. Çoğu bu seferde gazeteye geçti. orada işimi bitireyim uygun olursa eklerim yine. Etlerini koparmadan olmaz. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen muadil senet yok. Hayırlısı Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıkıntı siz değilsiniz beyler. Bir kaç gündür kuşlu site telegramdan dolayı hisseye girenleri tokatliyolar. Hisseyi şahlandıran info nun satış baskısı olmazsa bugün tavanda olurduk bence. iyi oldu böyle. Çoluk çocuklar dadanmasın hissemize.
Yer İmleri