Vermezsen götürmem....götürmesek olmaz...napçez diyor.....
Bende diyorumki abe kapçıkağızlı.....
Gitmeyen hisse olmaz.....el mecbur götürecen....bugün...olmadı yarın....!!!!!!!!!!
Vermezsen götürmem....götürmesek olmaz...napçez diyor.....
Bende diyorumki abe kapçıkağızlı.....
Gitmeyen hisse olmaz.....el mecbur götürecen....bugün...olmadı yarın....!!!!!!!!!!
İnan var ya kendi top çevirdi bu seviyelere getirdi. Kimler almışsa ki ben dahil satan yok. Canlıyı göreyim vereyim. Üç kuruş beş köfte yaşlarında değilim artık. Eskidendi o işler.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen ortak.....nakit gücü.....1.50 tl diyor.....
Varlık gücü......en az 10 tl diyor.....
1 tl den hisse istiyor......utanır ulan adam.....!!!!!!!!!!!
Emanetçi mongol....kiminle dans ediyon.....
Dolar bazında....20 tl yi gören hisseyi 1 tl ye *** etmişsin.....!!!!!!!!!!!!!
10 milyon lot ile tavan olacak hisse....
Döndür baba döndür....
Dön baba dön.....
Talamandan teyyare....selam söyle o yare.....!!!!!!!!!!!!..........
Oohaa diyesim geldi ,ne demek ''Canlıyı göreyim vereyim''güldürdün beni be birader...
Sayfayı anlık okuyor.....çok asabi....ergen bu.....çokta duygusal.....!!!!!!!!
Hüsnüniyetinizden şüphem yok
Kağıdın ucuzluğu zaten tartışılmaz fakat borsada 2+2= patron bilir.
Dolayısıyla endeksi 4 binlere salsalar bir aya kalmaz30 kuruşlara arz ederler
Bu durumun tek izahı bu coğrafya insanından intikam almanın, borsa ayağıdır düşüncesiyle anlamlanıyor.
Patron ihtiyacın olmayan parayla yatırım yaptığın zaman çok rahat oluyorsun . Geçmişten alıp dolar bazında çok zararda olanlara birşey diyemiyorum belki ben de öyle olacağım ama güveniyorum bu iblislere... Böyle ortada kalmaz. Ya on kuruşlara getirecek batacaklar ya da fizan. Arası olmaz. O arada Info lavugu gibi ben de teslim edeceğim. Sat sat bitmez benimki.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri