Sayfa 597/969 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Boran, pazarlama şeklinde kullanman gereken virgüllü yanlış atmış olmalısın.😀hissede pazarlama gideri yok yönetim gideri var 10 milyon.yonetim çok çalışıyor hak ediyor adamlar
    çok çalışmaları sonucunda 6 yıldır hissemiz kimseye kaybettirmedi elhamdülillah.helal hoş olsun 😂😂😂

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,362
    BASCM gibi bir kağıt var asıl şimdi alınabilecek kıvaa geldi.
    ISGSY borsa ile ilgili bir hisse değildir. ISGSY nin prim yapabilmesi için öncelilke yatırım ortamının oluşturulması gereklidir. Böyle bir ortamda firmalar patır patır konkordato ilan ederken ISGSY den iyi haberler gelmeden çıkış beklemek saçmalıktır. İyisi mi oturup beklemek elimizdeki parlak şirketlerin arkasında IS grubu var diye sevinmek daha mantıklıdır.
    Her şey yolunda merak edilecek bir şey yok. 1-2 yıl içerisinde her şey yoluna girebilir.
    Sakin sakin beklemekte fayda var .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Sportiv biraz sıkıntı olsa gerek, şu hisseleri rehin verme işlemi.ayakkabi firmaları da döviz yükselişini öne sürüp borç yapılandırması istiyor ya. Al sana kullanacak kötü haber. O.ç.ları tatil budur daki %54 büyümeyi nerenize sokacaksiniz
    Sportive genel müdürü 2018 i değerlendirmiş. Çok yeni bir değerlendirme.
    Sportive'in aynı zamanda bir toptancı şirketi olduğunu unutmayın. Tahsilat konusunun
    üstünde durmuş.

İthalatta son derece dikkatli olarak nereye varabileceklerini bilemiyorum.
    Şirketin ayakta görünüyor. Uzun vadesine sonra bakacağız.

https://www.youtube.com/watch?v=V4kKbyWZwHU

Benim en çok korktuğum Sportive idi. Kadın yalan söylemiyor ise ondada durum iyi.tatilbudur radore büyümede rekortmen.ortopo döviz artışı ile yurtdışı daha çok satış yapar.34 ülkeye ihracat yapıyordu.birde büyük firmalara fason üretim yapıyor idi.ciroda patlama olması lazım.yurtici satistada daha avantajlı olur bu döviz yükselişi ile.nevotek zaten yurtdışı çalışıyor i sağlam.geriye num num kalıyor . hayatımda İlk defa burgerkinke gittim.cocuklar ısrar etti.(doner kebap pide lahmacun dururken emperyalizme para kazandirmam) 12.5 TL ye küçük bir ekmek, içine bir köfte, çeyrek patates kızartması.bir koca bardak lezzo oralet kola niyetine.4 kişi 50 TL bayıldım.toplam maliyeti 10TL yi geçerse kendimi köprüden atarim.bence kâr marjı yüksek bir sektör.num num ne üretir kaça satar bilmem ama kendini korur diye düşünüyorum.

6 iştirak var.enson tatil budura 12 milyon karşılığı %20 ortak olundu.buyumede 3 yıldır rekor kırdı.bu yıl başı çekilen krediye karşı Hisselerin %10 teminat yapıldı.%10 biçilen fiyat 55 milyon.%20 bakkal hesabı ile 110 milyon olur.ustune şirket Ağustos ayına kadar olan süreçte %54 büyüdüm dedim seneye de %50 buyuse 270 milyon TL gibi rakam çıkar ortaya. Özetle her bir iştirak enaz bir ısgsy ederse şaşmam ısgsy 114 milyon piyasa fiyatı ile işlem görüyor.

6. 0,9 lot nevotek
    0,9 lot ortopro
    0,9 lot sportive
    0,8 lot numnum
    0,25 lot radore
    0,2 lot tatil budur

Küsüratlar yanıltmasın.nevotek ne olduğu belirsiz olan iştiraki 2010 yılında 10 milyon dolar piyasa değeri üzerinden %3 gibi bir rakamı satıldı. aradan 8 yıl geçti.bugun 20 milyon dolar etse o bile 125 milyon TL ile ısgsy nin 114 milyon olan piyasa fiyatını geçer.

Tabii yaptığımız bakkal hesabı.veresiye defteri çalınırsa ne olur bilinmez.bu nedenle kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.borsa bu.

Sayfa 597/969 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •