“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Daha açık olsun Menderes hissesinde ralli beklentim var.Mızrak çuvala sığmaz zamanı geldiğinde bence net olsun zamanın geldiğini düşünüyorum.Temel analiz büyük hareketi ralliyi hak ettiğini düşünüyorum.Hedef rakamı yazmam iflas değerinde işlem görüyor o yüzden yazmam.
Menderes Yıldız pazarda çok önemli piyasa biliyor zaten insanlar gidip 30 F/K LI daire yada arsa satın alıyor bunları alanlar beyaz yakalı yada üst düzey yöneticiler mantık burada bitiyor zaten.Menderes bu sene temettü vermeyecek fakat diğer yıllarda verebilir o ayrı konu büyüme hissesini alanlar bunu biliyor bende biliyorum he 3 yıl sonra temettü isteyen olursa yüzüne çarparım acımam.
Herkese selamlar. Dolar grafiğinde bir yılı biraz aşkın bir süre dikkate alındığında çanak kulp formasyonu oluşmuş görünüyor; teknik analizden anlayanlar bir bakabilir mi?
Dolar grafiği:
Menderes Tekstil-Dolar grafiği.jpg
Güne iyi başladı Menderes
Ve bunun için de hissede patron odaklı fiyat baskılama operasyonu belki bir süre daha devam edecek ve belki de patron bu amaçla yeni girişimlerde bulunacaktır. Ben uzun vadeli düşündüğüm için sorun yok diyorum ancak kısa vadede arzu edilen ölçüde bir çıkış yakalayamayabilir, bu riski de alıyorum. Hayırlısı artık...
Yer İmleri