Sayfa 597/1001 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Ecb/lane: Faiz hareketinin büyüklüğü ve sıklığı enflasyon rejimine bağlı olacak

ecb/lane: 25 baz puanın ötesinde başka artışlar mümkün
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. Ukrayna Dışişleri Bakanı: Doğu Ukrayna'da tanktan ateş edildi
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. Kovid yetmedi enflasyon ve ekonomik buhran verelim diyebilirler. Hazırlıklı olunmalı. Altının yükselmemesi de beni tedirgin ediyor.

Bugün yükselmiş biraz, kriptoparalardan daha az altın var, çok sert hareketler yapmalı normalde.

Altın savaşdan önce yükselir ilk top atışında düşer deniyordu.

İngilizler, ABD liler arada altınlarını gösteriyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kovid yetmedi enflasyon ve ekonomik buhran verelim diyebilirler. Hazırlıklı olunmalı. Altının yükselmemesi de beni tedirgin ediyor.
    Bende aynı şeyleri daha önce düşünmüştüm, balon yapmış global borsaları düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama düşüremiyorlar...
    Sonra düşündüm bu kadar olumsuz durumlar üst üste geldiği halde neden düşmediğini, ve buldum cevabını.
    balon olduğu için ipi ne kadar çekersen çek az bıraktığında hemen gerisin geri uçuyor.
    iki seçenek kaldı geriye,
    Ya balonu patlatacaklar
    Yada iki ileri bi geri uçmaya devam edecek
    Hamdım Piştim Yandım
    28.07.2025 tüm parayı aselse gömdüm mertabi

5. Son dakika ...
    ABD: Rus birlikleri Ukrayna sınırına yaklaşıyor,
    kan stoku var
    17.02.2022 - 18:20
    https://www.milliyet.com.tr/amp/duny...zliyor-6702547

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende aynı şeyleri daha önce düşünmüştüm, balon yapmış global borsaları düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama düşüremiyorlar...
    Sonra düşündüm bu kadar olumsuz durumlar üst üste geldiği halde neden düşmediğini, ve buldum cevabını.
    balon olduğu için ipi ne kadar çekersen çek az bıraktığında hemen gerisin geri uçuyor.
    iki seçenek kaldı geriye,
    Ya balonu patlatacaklar
    Yada iki ileri bi geri uçmaya devam edecek
    Çok bir fikrim yok açıkçası.

2. Dünya savaşında kapitalizm çökmemiş devlet para ile silah almış, onlara parça sağlayanlar vs devam etmiş. Ülkeler birbirini işgal edebiliyor ama mülkiyet aşağı yukarı tüm dünyada kutsal sayılıyor suç unsuru yok ise el konulmuyor. Sağlam şirketler savaş sırasında veya sonra devam eder diye düşünüyor olabilirler. Bugün bir çok marka, savaşda iş yaptığı halde sivil dünyada hala iş yapıyor. Borsalar muhtemelen devam eder savaş sırasında. Fiyatı komik hisseler ile astronomik olan hisseler olabilir o arada.

Benim bildiğim savaş başlayınca ekmek/altın oranı artmaya başlıyor, aynı altın ile daha az ekmek alabiliyorsun. Bulgur örneğini ondan verdim şimdiden arada yiyip alışmak lazım. Prinç, nohut, mercimek uzun süre pişirmek gerekiyor, şehirde elektrik ve doğalgaz olmaz ise eldeki mobilyaları kitapları yakarak az bir şey sıcak su bulunabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

koç holding mükemmel bilanço yolladı. sabancı da 725 bin lot geri alım yapmış bugün.

bu havada şort poz çok zorlama olur. kazandırsa da pek marj vermeyebilir.
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çok bir fikrim yok açıkçası.

2. Dünya savaşında kapitalizm çökmemiş devlet para ile silah almış, onlara parça sağlayanlar vs devam etmiş. Ülkeler birbirini işgal edebiliyor ama mülkiyet aşağı yukarı tüm dünyada kutsal sayılıyor suç unsuru yok ise el konulmuyor. Sağlam şirketler savaş sırasında veya sonra devam eder diye düşünüyor olabilirler. Bugün bir çok marka, savaşda iş yaptığı halde sivil dünyada hala iş yapıyor. Borsalar muhtemelen devam eder savaş sırasında. Fiyatı komik hisseler ile astronomik olan hisseler olabilir o arada.

Benim bildiğim savaş başlayınca ekmek/altın oranı artmaya başlıyor, aynı altın ile daha az ekmek alabiliyorsun. Bulgur örneğini ondan verdim şimdiden arada yiyip alışmak lazım.
    Fikir yürütmek şu konjonktürde zor, olasılıklar dahi hesaplanamıyor,
    3.dünya savaşı bile çıkartabilürler global piyasaları düşürmek için son kertik o kısım kaldı.
    Dediğin gibi olma olasılığı da yüksek, savaşta borsalar devam edebilir ve astronomik rakamlara çıkan şirketler olabilir.
    Son duyumlara göre, ne kadar doğru bilemem. Rusya, abd büyükelçi yardımcısını sınır dışı etmiş diye söylenti mevcut
    Hamdım Piştim Yandım
    28.07.2025 tüm parayı aselse gömdüm mertabi

Sayfa 597/1001 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •