Sayfa 597/1011 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bak arkadaş ENKA alan yaşadı demiş..
    Oysa 21 aralık 2021 de (malum çöküş günü) Enka 18 ile zirve görmüş..
    1 sene sonra kasım 2022 de hala 18 lerde takılırken bir anda kudurarak kalkmış durumdadır..

Karax her kağıdın sırası vardır..
    EREGL de kalktı mı 60-70 bandından aşşa durmaz..

29 30 larda iken EREGL bitti gitti öldüüüüü batttıııı diyenlere..
    2 gün içinde 40 a çeker bi daha buradan bak derler demiştim bu sayfada..

EREGL de sert kalkış beklentim var..

sindoma nasıl ama çizgiler..
    sabahtan akşama kadar aynı şeyleri anlatıyorsun ama bunlara paraya çeviremiyorsun bak burada olanların emin ol %90 oyunu zaten çözmüştür bu yüzdende bulut abin Herkes kazanıyor kim kaybediyor diye slogan yazdı.
    ha çizgilere gelince o çizgileri paraya çeviremediğin sürece anlamı yok seninde anlayamadığın bu zaten gundi..
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. cauti,

geçen özlden arkadaşlar dolar bazlı beklentimi sormuşlardı 3.55 yazıcağıma 3.85 yazmıştım sende iddialı bir rakam olduğunu yazmıştın.
    bak gundi 5 dolar bekliyor benim bant devede kulak
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Hala reis reis yazıp duran var. Anayasaya aykırı, evren bile çiğnemedi yazıyoruz.

Bir taraf ceket konsa seçilecek seçimi kaybetmek için çalışıyor diğer taraf ise ayakta uyuyor.
    Hulusi gelecek evet..
    Anayasa en son Ahmet Necdet Sezer döneminde bakıldı edildi..
    Sonra kapatıldı rafa kaldırıldı..
    Toz ve örümcek bağladı..
    Kimse bakmıyor..
    Unutuldu..

Ya sindoma sana da grafik beğendiremiyoruz yahu..

Bu arada 5 dolar evet..
    Seçim evveli..

4. RTE nin açıklama yapacağı masada 3 sandalye var şuanda TİSK , bakan, RTE işçi sendikası yok gördüğüm kadarı ile ikna edilip sandalye eklenir mi bakalım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bence kaybedecekler.Ben ve çevrem defalarca AKP ye verdik..Hatta aralarında mitinglerde çalışan,çok emek vermiş kişiler de vardı.

Değişik etnik,yöreden oluşan geniş bir çevre...Hepsiyle konuşuyorum...Çok büyük çözülme var..hem de ağır sözler..

Prensipler bazında verilen oylardı.AKP,kuruluş felsefesinden o kadar uzaklaştı ki..Demek bardak taşmış..ne 3600 ve EYT ..hiç bir şey bir kesimi geri dönderemez...Destekleyenler pozisyonu akp ye bağlı olanlar.Mesela okulda müdür-yardımcı isen hükümet değiştiğinde 4 yılın dolunca gidersin..çünkü diğer sendikanın adamları gelecek.

2018 de %52 ile kazanıldı..sadece 2 puan yer değiştirse olay değişir..

2018 de CUMHURA vermeyip şimdi vereceğim diyen kimse görmedim...Ama 2018 de cumhura verip te şimdi ASLA VERMEM DİYEN çok kişi gördüm..

cevap için teşekkür ederim ve yazdığını önemli buluyorum konuyla ilgili. gerek internette gerek sosyal medyada gerekse sokaklarda bir çok insanın anlamadığı ve gözden kaçırdığı bir konu bu bence. sen ve senin gibi şehirde yaşayan, modern dünyanın içinde olan ve etrafındaki olaylara karşı farkındalığı yüksek olan insanların verdiği oylar ciddi anlamda yıllarca yukarıda tuttu ak partiyi. insanların düşündüğü gibi kırsalda görece daha muhafazakarların ya da bir kesimin söylediği gibi göbeğini kaşıyan adamların verdiği oylar değil. zira o oylar ak parti olmasa da merkez sağda popülist söylemleri olan partilerden birine gidecekti. Anap,doğru yol hatta cem uzan vs gibi..

ben bu siyaset tahminlerinde pek iyi değilim.. belki halkı yeteri kadar iyi tanımıyorum belki de uzun yıllar aynı yönetimin devam etmesi algımı bozmuş olabilir.. örneğin 2007 referandumunda hayır bekliyordum viopta ciddi zarar yazdığım günlerden birisidir. 2008 kapatma davasında kapatılacağını ön gördüm yine zarar ettim.. zaten 2013-14ten beri siyasi gündeme yönelik pozisyon da hiç açmadım beceremiyorum diye.

bu seçimde de kılıçdaroğlunun aday olup erdoğan karşısında hezimet yaşamasını bekliyorum mesela.. ne olursa olsun bu adama oy vermeyecek insanlar çoğunlukta geliyor bana..
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

6.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku

ben bu siyaset tahminlerinde pek iyi değilim..
    belki halkı yeteri kadar iyi tanımıyorum belki de uzun yıllar aynı yönetimin devam etmesi algımı bozmuş olabilir..
    örneğin 2007 referandumunda hayır bekliyordum viop'ta ciddi zarar yazdığım günlerden birisidir.
    2008 kapatma davasında kapatılacağını ön gördüm yine zarar ettim..
    zaten 2013-14ten beri siyasi gündeme yönelik pozisyon da hiç açmadım beceremiyorum diye.

bu seçimde de kılıçdaroğlu'nun aday olup erdoğan karşısında hezimet yaşamasını bekliyorum mesela.. ne olursa olsun bu adama oy vermeyecek insanlar çoğunlukta geliyor bana..
    SEN YİNEDE emin ve garanti olmadan pozisyon falan açma ...

Anadolu insanı nettir.
    Kazandığını korumaya bakar
    Kim bunun üstüne verirse ona verir.
    Para ise oyu paralıktır
    Para değilse parayla alamazsın..
    Sade Seküler şehirli milliyetçi oyları iktidar olmaya yetmez...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. *Erdoğan: Ülkemizde 2022 yılında 184 lira olan asgari ücret bizim dönemimizde nominal olarak 30 kat reel olarak 142 kat artmıştır
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 597/1011 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •