Sayfa 597/1003 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Ekrem başkan da derseki, madem biliyordun milyar dolar satacağını beni niye içeriye aldın hııı derse..

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hiçbirşey tutturamazlarsa senin yüzünden 26 milyar zarar ettik diye yatırırlar..
    Gerçi suçlamalarsa sadece tecavüz görmedim..Onun dışında genel olarak herşey var..
    Zor işi.. O sa Selahattin gibi olacak sanırım..Malum sistem devam ettikçe..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bence günün atlanmaması gereken hqberi bu
    Atatürk ün partisine bile kayyum atayqcqklar
    Kenan evrende kapatmıştı
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Konuşanları dinliyorum bu hareketle pazar günü yapılacak seçimide kurtardı diyorlar.
    Kurultay iptali kararı mahkemeden sabah alındı. Özel in açıklaması olmadan alındı, yazıya dahi döküldü diye konuştu ekranda bir gazeteci !! Hadi Özışık..
    O işte karışık biraz.. Hafta sonu belli olur..

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    3 nisana kadar türbülans ara ara sakinleşse de devam edebilir görüyorum sayıma göre
    Hani keşke bu olaylar yaşanmasaydı...ama oldu.!
    Olaylar çok büyümeden ,başka yönlere evrilmeden 3 Nisana kadar alım fırsatı verirse iyi olur.(borsa için-bence)

YTD

4. endex değil, özellikle yan kağıtlardaki oran bu..75-100 kat olanlar uç kağıtlar yani..
    ama varlar sonuçta ve sistemin içinde bunlar..bunları öncü olarak kabul edebiliriz..
    yani bunlar düşecekse endex de düşer..
    genelde kağıtların ortalaması yine 20-30 katları bulur sanırım..
    uzun geçmiş tarihlerde endexdeki artış oranı hep kağıtların altında kalmıştır zaten..

Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Sn.KARADUMAN sürekli olarak endeksin 60-70 kat arttığı vurgusunu yapıyorsunuz.

01.01.2020 Asgari ücret 2325 TL , XU100 1144.21 puan. Bir asgari ücretli 2,03 endeks alabiliyor.
    Bu akşam Asgari ücret 22104 TL , XU100 9044,64 puan. Bir asgari ücretli 2,44 endeks alabiliyor.

Bence endekste uçan bir şey yok.

Yine de siz daha iyi bilirsiniz.
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Trump, Türkiye'ye olan ambargoları kaldırıp, F16 satışını onaylamayı ve iki tarafın Türkiye'nin Rus S-400 sistemini çalışmaz hale getirecek bir anlaşmaya varması halinde

Türkiye'nin gerçek hedefi olan F-35 jetlerini satma fikrine açık olduğunu doğruladı.

bu haberden dolayı aldılar .
    Bu yeni bir açıklama değil aslında. Daha önce de bir kaç kez yapıldı... Ama süreç ilerlemedi.
    Gene yalandan aldılar gibi geliyor...Pazartesi sabahına Cuma akşamından yeni kurban çekme girişimi gibi geldi bana..

Aksi halde başka olumlu bir haber de görmedim...Ekrem tutuklanırsa pazartesi kan gölü olur gene buralar..

6. Güzem Yılmaz Ertem
    @guzemyilmaz
    ·
    9d
    Bu gözaltıların ekonomik bilançosunu merak edenler için 3 günde neler oldu?
    â—ï¸Borsadaki şirketlerin değeri 2 trilyon TL eridi!
    â—ï¸Türkiye hazinesisinin borçlanma maliyeti %12 arttı!
    â—ï¸Türkiye risk primi 150 puan arttı!
    â—ï¸%50 gibi yüksek faizle zar zor biriktirdiğimiz rezervlerimiz 25 milyar dolar eridi!
    â—ï¸2000 krizinden bu yana ilk defa bankalar 1 haftada %26 değer kaybetti.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Ne F35 miş arkadaş
    ........

Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ABD Başkanı Trump, CAATSA yaptırımlarını kaldırmayı ve Türkiye ye F-35 satmayı istiyor

S-400ler konusunda bir çözüm bulunması gerekiyor. Bu çözüm, S-400 lerin kısmen sökülerek faaliyet dışı hale getirilmesi veya Türkiye de ABD kontrolündeki bir üsse taşınması şeklinde olabilir.

Trump, ekibinden Türkiye yi CAATSA yaptırımlarını ihlal etmiş saymamanın yasal ve teknik yollarını analiz etmelerini istedi

Fox News

8. Bu hafta genelde yabancıya mal alıp-satan kurumların ne kadar mal sattığını kabaca hesaplayan bir Müslüman oldu mu ?

Sayfa 597/1003 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •