Sayfa 598/678 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648 ... SonSon
Arama sonucu : 5423 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    1.71$ desteği kırılmak üzere kırılırsa görece sağlam dediğimiz 1.60$ lar seviyesindeki destek iş görecektir. Bu desteğin kırılıp kırılmayacağı, düşüş trendin zamansal olarak sıkıştığı 20 martta tam olarak kesinleşecek görünüyor. 20 marttan sonra düşüş gerçekleşmezse 1.71$ desteğinin sağlamlaştığını kabul edebiliriz.
    1,71 civarında fakat kötü kapattı seansı neyse sağlık olsun.

Çok düştük ellerinin ayarı yok genede pozitifim aselsanda ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şurada topu topu üç-beş kişiyiz, hepinizde kıymetli harika insanlarsınız, iyi niyetlerinizden de şüphem yok birbirinizi incitmeye gerek yok.
    Şu da var olumsuz değilim uzun vadede
    Tek sebebi çok ucuz hisseler bedava çöp
    Bistin tek pozitif yani da bu
    Herseyden her üründen geri kaldı yıllarca
    Bir yerde kapatır ilerde doğanın gereği
    Hicbirsey bu kadar geri kalmaz hiperenflasyon yaşanan ulkede
    Enseyi karartmayın
    Algicilara dikkat edin

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Sp +1 abd hergun rekor tazeliyor
    Altın keza
    Dolar aynı
    Hergun rekor tazeliyorlar
    Enflasyon 4 nala hergun herseye korkunç zam geliyor
    Ama borsa çok iyi hatta en iyi .. yersen

Ekimden bu yana CİTİ takasına bak bakalım ne olmuş. Anlamakta zorlanırsanız 17 kasıma kadar ayrı bak 22 kasımdan sonra ayrı bak. Hani üstadsınız ya Aokan1973 ile beraber bu da burada hepinize özellikle siz ikinize kıyağım olsun ; ( Diğer arkadaşlardan bu uslup için özür dilerim.)

Adam bağlamış YKB & Bofa robotunu tahtaya mal alıyor. Sonra BOFA dan aşağı doğru satarak bir kısmını böyle günlerde operasyon hesaplarına dağıtıyor. Arada da sıkıştırdıkları dökülüyor. Sen ve AOkan1973 gibi üstadlarda bunu bile bilmeyip mutluluk nağraları atıyorsunuz. Bak bu kategoride bir yazıyı tüm sosyal medyayı search etsen bulman zor. Teşekkür edeceğinize aynen bu kafada devam.Hürmetlerimle. Hata siz ikinize meram anlatmaya çalışan bende.

Not: Böyle havalarda ağlanılmaz alınılacaksa böyle havalarda mal alınır. Ama siz anlarmısınız? Hiç sanmam. Ben sizi meşgul etmeyeyim aynen devam.....
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 18-03-2024 saat: 20:44.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...17#post6122217

Bak arşiv orada biraz yavaş gel. Yazıyı yazdığın gün hisse 14,78 TL 0,8 USD

Bugün ASELS 57,65 1,78 USD

Bu yazıyı yazdığın gün Bist 100 endeks 3146 170 USD

Bugün Bist100 Endeks 8828 275 USD

ve sen çizginden zerre şaşmadan aynı tarz yazıları hiç yüzün kızarmadan yine aynı kafada burada yazabiliyorsun öyle mi?

Çokta mutluymuşsun...... Bu kendini zerre eleştirmeden aynı ego nasıl devam edebiliyor?
     Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Şimdi malum kardeş gelsin kızımız şöyle güzel böyle güzel linklerini paylaşsın diye bekliyorum.
    Ben de biliyorum kızın güzel olduğunu.
    Ama kıza takılacak altınlara göz diken var?
    Hakkımızı koruyamazsak soğukta kışta donsuz kalmak da var sonra?
    Cidden soruyorum ya sende hiç utanma yok mu? Verseydin ya bu yazıya da cevap.Bak nerede ne güzel yazmışsın sonra ne olmuş.Yüzün kızaracağına bir de üste çıkmaya çalışıyorsun pes doğrusu.Sen bu kafayla mı borsacılık oynuyorsun? Bak hafif kalırsın. Daha karşındaki beni çözümleyemiyorsun....

Not: Yine mesajlarını alıntılayıp altına da gerekenleri yazacağım günleri merakla bekle.Hiç şüphen olmasın.

Şimdilik sana bu son karşılık verişim.Artık buraları okuyanlarda neyi ne kadar anladılarsa...... Herkese iyi akşamlar dilerim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sakin olmakta fayda var düzeltmesini yaşıyor aselsan sıkıntı olacak bir durum yok hisse özelinde zaten XU100 den yeri gelir bağımsız hareket eder böyle bir hisse 50 civarlarına düşüş yaşayabilir benim maliyetim 56,48 iyi yüklendim bugün unutulmaması gereken önemli nokta düzeltme devam ediyor ve yükseliş trendinde olan bir hisse ytd.Hele son çeyrek karı açıklansın ve belediye seçimleri bitsin yönü belli olacaktır tahminim ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Sakin olmakta fayda var düzeltmesini yaşıyor aselsan sıkıntı olacak bir durum yok hisse özelinde zaten XU100 den yeri gelir bağımsız hareket eder böyle bir hisse 50 civarlarına düşüş yaşayabilir benim maliyetim 56,48 iyi yüklendim bugün unutulmaması gereken önemli nokta düzeltme devam ediyor ve yükseliş trendinde olan bir hisse ytd.Hele son çeyrek karı açıklansın ve belediye seçimleri bitsin yönü belli olacaktır tahminim ytd.
    Sen işini bilirsin. Bahsettiğin günler geldiğinde zaten bugün o yazılar neden yazılıyor daha iyi anlaşılacak.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sen işini bilirsin. Bahsettiğin günler geldiğinde zaten bugün o yazılar neden yazılıyor daha iyi anlaşılacak.
    Forum üyeleri aselsanda eski sıkıntı yaşamaları tuhaf durum geçmiş yazıları sayenizde okumuş oldum.
    Ben şuanda pozitifim aselsan da düzeltme devam etmesine rağmen ayrıca teşekkürler ytd.
    Beğenmezsem biletini keser gönderirim neyse o şuan için ytd.

Sayfa 598/678 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •