Sayfa 599/748 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Bugün yine tabana kitlemese bari

Bilanço süper diyip atlayanları zopalıyacaklar anlaşılan

2. Jo Ann

Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

3. almanya çarşaf ithalatı
    Türkiye, Çin, Hindistan, Pakistan

Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

4. son olarak 1 ay önce navlun 500 dü. şimdi 1600

5.  Alıntı Originally Posted by Sabri Reis Yazıyı Oku
    Merhaba Sabri Bey,

1. 24.09.2020 tarihinde KAPâ��ta yapılan Özel Durum Açıklamasında da belirtildiği üzere Menderes Tekstil'a ait İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazımdirik Mahallesi, 3777 Ada, 5 Parselde kayıtlı bulunan 9,067.73 m² büyüklüğündeki arsa üzerinde Adnan Kılıçoğlu İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret ve Limited Şirketi tarafından yürütülen "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak projenin 30 Temmuz 2023 tarihinde tamamlanması planlanmaktadır. Projenin inşaatı planlandığı şekilde devam etmektedir.

Projenin tamamlanması ile birlikte daire ve ticari üniteleri teslim aldığımızda yapacağımız KAP duyurusunda sözleşmeye uygun olarak tarafımıza teslim edilen daire ve ticari ünitelerin sayısı tüm pay sahiplerimiz ile paylaşılacaktır.

İnşaatın tamamlanmasının ardından Adnan Kılıçoğlu İnşaat ile yapılan sözleşmeye uygun olarak tarafımıza teslim edilecek daire ve ticari ünitelerin Şirketimiz tarafından satılması ve/veya kiraya verilmesinden gelir elde edilecektir. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Şirketimizin gelirlerinde yaşanacak olan artışın finansal yapımızı güçlendirmek adına olumlu bir gelişme olduğu düşüncesindeyiz.

Konuyla ilgili önceden yapılmış olan özel durum açıklamalarında bir değişiklik ya da gelişme olması durumunda özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin usul ve esaslar çerçevesinde KAP'ta duyurulacaktır.

2. Menderes Home Mağazaları Menderes Tekstilâ��in ilişkili tarafı olan Akça Saraylı Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye ("Akça Saraylı Tekstil") aittir. Menderes Tekstil ve Akça Saraylı Tekstil arasında â��marka kiralama sözleşmesiâ� imzalanmıştır. Konuya ilişkin bilgiye konsolide finansal tablolara ait açıklayıcı dipnotlardan da ulaşabilirsiniz. Bu mağazalarda ağırlıklı olarak Menderes Tekstil tarafından üretilen ürünler satılmaktadır ancak doğrudan Menderes Tekstil tüzel kişiliği tarafından yürütülen bir operasyon olmadığı için mağaza açma, satış kanalları gibi iş ve işlemlerde kendi profesyonel yöneticileri tarafından oluşturulan kararlar ile yönetilmektedir. Şu anda 9 tane Menderes Home Mağazası bulunmaktadır.

İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımla,
    Yer çok değerlidir

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Son gunlerde deprem bolgesinde ki iplik uretim tesislerinin zarar gormesinden dolayi piyasada iplik sıkıntısı olduguna dair haberler vardi. https://m.bloomberght.com/denizli-ye...-durdu-2326634

Bende durumu şirkete sordum. Gelen cevap asagida.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Sn balık adam Bir arka sayfada yazdık elde deli gibi stok var. depremden dolayı o bölgedeki üretim bizlere kayacaktır extra sipariş demek. Ve ilginç yanı elde çok fazla stok olması artı avantaj

8.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    Sn balık adam Bir arka sayfada yazdık elde deli gibi stok var. depremden dolayı o bölgedeki üretim bizlere kayacaktır extra sipariş demek. Ve ilginç yanı elde çok fazla stok olması artı avantaj
    Günlük 60 ton iplik , 17 ton örgü ipliği kapasitesi var.

Sadece iplik aylik 1800 ton uretim yapar.
    Paylaştığım linkte Denizli li tekstilcilerin iplik sıkıntısı çektiği yazıyordu. Denizli bizim şirkete yakin olduğu için bu durum mndrs e yarayabilir tabi ki ama bilmiyorum direkt olarak iplik satışı var mı şirketin.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 599/748 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •