Sayfa 599/679 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649 ... SonSon
Arama sonucu : 5432 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Sahiden yahu BU Brighy Star a ne oldu 30-35 milyon dolarda ona harcanmıştı..

2.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Sahiden yahu BU Brighy Star a ne oldu 30-35 milyon dolarda ona harcanmıştı..

Brightstar ARENA'nın bir iştiraki olarak devam ediyor şu anda. Ama adı Arena connect olarak değiştirildi. Arena konsolide bilançosu içinde yer alıyor. Neredeyse arena kadar cirosu var. Sanırım 400 milyon USD civarında bir ciro katkısı var arena konsolide bilançoya. Brighstar için 26 milyon USD ödenmişti 30-35 milyon USD değil. O dönem kur çok hareketli olduğu için 35 milyon USD ile başlayan süreç 26 milyon USD ile bitmişti.

Genel kurul tarihi 8 mayıs olarak açıklandı. Bu durumda bilanço sanırım 5-6 mayıs gibi gelmiş olur. Yani 20 gün kaldı herşeyin belli olmasına. Bakalım neler olacak göreceğiz. Hala daha hisseye alış gelmemesi enteresan ama gelecek hafta kredili işlem yasağının kalkması ile beraber hareketlenme başlayabilir.

3. Biz de bu Hint fakirlerinden medet umuyoruz ya, bizim de kafa yok [emoji23][emoji23][emoji23]

2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Brightstar ARENA'nın bir iştiraki olarak devam ediyor şu anda. Ama adı Arena connect olarak değiştirildi. Arena konsolide bilançosu içinde yer alıyor. Neredeyse arena kadar cirosu var. Sanırım 400 milyon USD civarında bir ciro katkısı var arena konsolide bilançoya. Brighstar için 26 milyon USD ödenmişti 30-35 milyon USD değil. O dönem kur çok hareketli olduğu için 35 milyon USD ile başlayan süreç 26 milyon USD ile bitmişti.

Genel kurul tarihi 8 mayıs olarak açıklandı. Bu durumda bilanço sanırım 5-6 mayıs gibi gelmiş olur. Yani 20 gün kaldı herşeyin belli olmasına. Bakalım neler olacak göreceğiz. Hala daha hisseye alış gelmemesi enteresan ama gelecek hafta kredili işlem yasağının kalkması ile beraber hareketlenme başlayabilir.
    Emirhan bey sizde benim gibi uzun süredir bu hisedesiniz.Birgstar alındığında pazarın önemli bir kısmını ele geçirdi gider dedik gitmedi borçlara takıldı ikinci el telefon işine girdi easy cep e bile 100 milyon usd değer biçiliyor Arena var paynet var birgstar gibi dağıtım ağı var gider artık dedik gitmedi paynet 5 milyon usd lik şirketi 87 m.usd ye satıldı süreç rekabetten onayına müteakip gider dedik o da olmadı şimdide giren paranın bilançoya yansımasını bekliyoruz korkarım ondan da hisse hareketi olarak önemli bir şey çıkmayacak.Benim ümidim artık parea gibi bir fonun dikkatini çekmesi.Bekleyip göreceğiz

5.  Alıntı Originally Posted by kaganalp01 Yazıyı Oku
    Emirhan bey sizde benim gibi uzun süredir bu hisedesiniz.Birgstar alındığında pazarın önemli bir kısmını ele geçirdi gider dedik gitmedi borçlara takıldı ikinci el telefon işine girdi easy cep e bile 100 milyon usd değer biçiliyor Arena var paynet var birgstar gibi dağıtım ağı var gider artık dedik gitmedi paynet 5 milyon usd lik şirketi 87 m.usd ye satıldı süreç rekabetten onayına müteakip gider dedik o da olmadı şimdide giren paranın bilançoya yansımasını bekliyoruz korkarım ondan da hisse hareketi olarak önemli bir şey çıkmayacak.Benim ümidim artık parea gibi bir fonun dikkatini çekmesi.Bekleyip göreceğiz

Haklısın hocam. Brightstar alımı kur artışından hemen önce güzel bir dönemde yapıldı ama arkasından faizlerin çok yükselmesi tamamen kredi ile yapılan bu alımı hazmı zor bir alım yaptı. Hem Brightstar için alınan 26 milyon USD karşılığı TL kredinin faizlerinin artması , hem arena ve brighstarın artan iş hacminden kaynaklı işletme sermaye ihtiyacının finasmanını karşılamak artan faizler ile karşılanamaz bir faiz yükü getridi firmaya son 2 senedir.

Bunların karşılığı olarak geçen sene hep zarar ile kapatıldı ve Payneti satarak bu yükten kurtuldular. Fakat bilançolar her çeyrek daha da kalitesiz hale geldiği için de hep yerimizde saydık. Buna rağmen yine de hisse 2023 yılında 13 lira iken , 2024 mayısında 61 liraya ,sonrasında 2024 kasım ayında 25 lira iken 2025 mart ayında 54 liraya çıkarak , bu fırsatları yakalayabilenlere güzel kazanma fırsatı verdi endeks yerinde sayarken.

Bu fırsatları değerlendirenler paralarını son 2 senede 3-4 katına çıkarabildi yine de bu kötü piyasada.

Bu beklentiler belki fiyata çok yansımadı bugüne kadar ama artık 20 gün sonra karşımızda çok kaliteli bir bilanço görme ihtimalimiz var. Bence buna kayıtsız kalmayacak piyasa. Geç de olsa bunu satın alacak.

Şu VBTS bi sona erseydi hayırlısıyla. Kademelerde 10 kuruş boşluk bırakıyor. Mehteran gibi 2 ileri bir geri gidip geliyor. YA sabır....
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Pazartesi günü kredili mallar da oyuna dahil olunca; bakalım tutabilecek misin tahtayı eyyyy tahtacı ?
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

8. Bu yıl borsa şirketlerinden iyi bilanço beklemek iyimser olacaktır faiz 48 oldugu piyasada...

Sayfa 599/679 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •