Sayfa 599/1001 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    4 mio hane toplam 18 mio kisi sosyal yardim aliyor..

Nufusun 1/4 u yaklasik dovlet yardimi olmadan yasayamaz..

Iktidar degisirse bunlar kesilir diye dusunuyorlardir muhtemelen.

Amac genis halk kitlelerini kendilerine muhtac hale getirip oy deposu olarak kullanmak midir??

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Hocam sizin muhit süpermiş, bozmayın ortamınızı..
    Benim spor salonunda hocalar asgari ücretin 1.5 katı oranda maaş alıyor, şimdi asgariye hayvan gibi zam gelince salon sahibi kara kara düşünüyor, çalışanların maaşını aynı oranda artıramam müşteri isyan eder keser gelmeyi kimse ödemez diye. Toplayıp konuşacaktı daha az zam için ne oldu bilmiyorum. Adam kaç yıldır işletiyor orayı "Hiç bişi de olmaz." demiyor ödemez kimse o kadar aidat diyor biliyordur herhalde piyasasını.

Benim bebenin gittiği çocuk yuvası da pandemi öncesi 50-55 çocuk varken pandemide 8 kişiye kadar düştü, en son biz bıraktığımızda 20 kişi dolayındaydı bir daha eski seviyelerine çıkamamıştı fiyatı da uygundu (en son yazın mayıs haziran gibi aylık yemek dahil iki bin lira veriyordum) . Büyüğün gittiği özel okul da şehrin köklü ve eski okulu: ilkokul için 4. sınıf 4 şube, 3. sınıf 3 şube, 2. sınıf 3 şube ama daha az mevcutlu sınıflar, 1. sınıf zar zor az mevcutlu 3 şube şeklinde, lisede yarım mevcutlu tek şube var. Sınıftan her yıl yeni gelen öğrencinin iki katı giden oluyor. Veli grubundan bildiğim de servis ve yemek kullanımı iyice azaldı insanlar kendi getirip götürüyor ve evden yemek koyuyor, veli grubunda da ucuza muadil forma satan yerler paylaşılıyor vb.
    Bu %65 artış kararından sonra iyice düşer.
    Ücretli maaşlı kesimin eridiği zorlandığı gerçek, maaşı olmayan kendi iş yapan malı götürüyor olabilir ama bu kesim toplumda azınlıkta. Emekli, memur, asgari ücretli çalışan zaten ülkenin en az yarısını oluşturuyor.

Manhattan neresi
    Harlem neresi
    o kadarcık fark olsun hocam...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    4 mio hane toplam 18 mio kisi sosyal yardim aliyor..

Nufusun 1/4 u yaklasik dovlet yardimi olmadan yasayamaz..

Iktidar degisirse bunlar kesilir diye dusunuyorlardir muhtemelen.

Amac genis halk kitlelerini kendilerine muhtac hale getirip oy deposu olarak kullanmak midir??

Syg,
    Amaç doğru.Sosyal yardım alanların %90 ının ihtiyacı yok.Adama kömür veriyorlar onlarda satıyor.Yeşil kart vardı bilirsiniz.Adam mercedesle hastaneye gelirdi yeşil kartlı olarak

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Amaç doğru.Sosyal yardım alanların %90 ının ihtiyacı yok.Adama kömür veriyorlar onlarda satıyor.Yeşil kart vardı bilirsiniz.Adam mercedesle hastaneye gelirdi yeşil kartlı olarak

Pandemide 1000 tl yardım için villada oturanların başvurduğunu Bakanın kendisi söylemişti.
    İzmirde ikamet eden Kardeşimin ev sahibinin Apartmanı vardı adam yeşil kartlıydı.üç tane de ağır vasıta araç sahibiymiş

AKP ye çalışan bir yakınımın evine 5 maaş giriyor ama hala AKP nin sadakalarına tamah ediyor...

Bizimkiler bedava mezar bulsa içine girer...

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bakan Nebati, İstanbul'un yer aldığı 1. Bölge'de azami geliri 80 bin lira, 2'nci Bölge'de azami geliri 65 bin lira, 3'üncü Bölge'de azami geliri 45 bin lira olanların kampanyadan faydalanabileceğini dile getirdi.

Bakan ın orta gelir tanımı...

TC de kaç kişi bu tanıma uyuyor?
    Yav arkadaş bu şartlarda nasıl ev alan olacak.Aile bireyleri dahil orta gelirli evi olmayan mı var.Bu zamana kadar ev almamış bu ortadirek bu fiyat ve şartlardamı alacakmış.Hikaye...Birilerine özel hazırlanmış gibi.
    Birde cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi vardı.1.gün 800.000 kişi başvurdu felan deniyordu.Sanırım suriyelilere satıyorlar sonrada ev aldı diye vatandaş yapıyorlar.La fontenden masallar

Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

6. Mütahitler için hazırlanmış çünkü kredi sadece sıfır yani yeni konuta verilecek.
    Halk öncelikle ucuz diye ikinci el konuta dinden razı.
    -50 reel faiz kimin içinse bu kredi de onun için. Seçim finansörü mütahhitler için.

7.  Alıntı Originally Posted by proftrader Yazıyı Oku
    Mütahitler için hazırlanmış çünkü kredi sadece sıfır yani yeni konuta verilecek.
    Halk öncelikle ucuz diye ikinci el konuta dinden razı.
    -50 reel faiz kimin içinse bu kredi de onun için. Seçim finansörü mütahhitler için.
    Tercih depreme dayanıksız konutların dönüşümü olmalıydı. Yoksa yeni konut alanları oluşturmak mı bilemedim. Bu kapsamda rant oluşturmayacak şekilde ikinci el konut dönüşümüne önem verilmesini tercih ederdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu da isyan ediyorsa millet ne etsin?
    yaw bu Demet'te geçen somonlu salataya isyan ediyordu iyice fakirlik psikolojisine girdi yaw

millette onun sahne aldığı otelin geceliğine mi isyan etsin ne yapsın

Yakında araç muayenesini de eleştirirse şaşırmam

Sayfa 599/1001 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •