Sayfa 6/923 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. pay repoda 500000 istiyorlar
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bana bugün günlük repo için verilen oran %23.49. Pay repo için dün MT nitelikli yatırımcı için demişti limit belirtmedi sadece talep fazla olursa talimat gerçeklemeyebilir dedi. Sanırım her MT farklı şeyler söylüyor.

2. Pay repo olayı vadeli hisse senedi satıp spottan hisse senedi alımı mı oluyor .’

Misal bu şekilde olursa bazılarında 29/30 bile var .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Pay repo olayı vadeli hisse senedi satıp spottan hisse senedi alımı mı oluyor .’

Misal bu şekilde olursa bazılarında 29/30 bile var .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Anlattıklarına göre bir geceliğine hisse senedi veriyorlar( mesela garanti bankası vs.) yarın senden geri alıyorlar ve karşılığında faiz ödüyorlar.29-30 var dediğiniz aracı kurumlar hangileri?

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Anlattıklarına göre bir geceliğine hisse senedi veriyorlar( mesela garanti bankası vs.) yarın senden geri alıyorlar ve karşılığında faiz ödüyorlar.29-30 var dediğiniz aracı kurumlar hangileri?
    Aracı kurumda Nisan sonu için örneğin vadeli işlemlerden Akbank vadeli payını satıp Akbank hissesi alırsanız %30 getiriyi elde edebilirsiniz ay sonuna kadar .

Bu arada ben hiç yapmadım ama risk profili yüksek olarak yatırım hesabından sizde yapabilirsiniz

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Aracı kurumda Nisan sonu için örneğin vadeli işlemlerden Akbank vadeli payını satıp Akbank hissesi alırsanız %30 getiriyi elde edebilirsiniz ay sonuna kadar .

Bu arada ben hiç yapmadım ama risk profili yüksek olarak yatırım hesabından sizde yapabilirsiniz

Bu dediğiniz opsiyon değil mi?
    Yani, sözleşmeyi alan tarafa belli bir vadeye kadar veya vadede, belirli bir miktarda bir malı, kıymeti veya finansal göstergeyi belirli bir kullanım fiyatından alma hakkı satıyor gibi geldi.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

tabi bu işlem bire bir olmaz, önce vadelide hisse alıp satıp, kaldıraç durumunu öğrenmek lazım.

7.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    tabi bu işlem bire bir olmaz, önce vadelide hisse alıp satıp, kaldıraç durumunu öğrenmek lazım.
    Vadeli paylarda kaldıraç 100 oluyor .

1 pay sattıysanız 100 hisse alacaksınız

Aramızda bu işi detaylı bilen mutlaka vardır, bizimle detayları paylaşırsa çok makbule geçer

Mevduat oranlarının baskılanmasının böyle de bir avantajı var işte, alternatif ürünleri öğreniyoruz bahane ile

Sayfa 6/923 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •