Sayfa 6/1003 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Viop XLII

1. Akşam pazarı ucuzluğu olursa sepete biraz mal alırız, en kötüsü ne olabilir ki başka
    Hamdım Piştim Yandım

Endeksi tek başına çıkaran THY idi..
    10 TL den 50 TL ye..az yol değil..

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam pazarı ucuzluğu olursa sepete biraz mal alırız, en kötüsü ne olabilir ki başka
    Cuma günleri, pazartesi yükselmesi beklenen puanı yüksek hisseleri taramak lazım. Pazartesi sabahları bunlar geride kaldı, haftalık burayı yukarı kesti vs alımlar oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Thy bistti taşıma bayrağını bugün den itibaren Aselsana devretmiş olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

5. 2525 beklediğim yere geldik. Bakalım ne yapacak. Tepki alamazsak 2485 e gelebilir

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Thy bistti taşıma bayrağını bugün den itibaren Aselsana devretmiş olmalı
    Körfez ülkelerinin İran'a karşı koruma görevi Türkiye'ye verilecekmiş, İngiltere sistemi organize ediyormuş. Körfez ülkeleri, İsrail, Türkiye vs bir şeyler söyledi.

Eskiden CENTO diye bir şey vardı belki onun gibi bir şey yaparlar. Dün TV'de emekli komutan olay SWAP'ın daha ilerisinde vs anlatıyordu.

>>>>>>>
    https://tr.wikipedia.org/wiki/CENTO

CENTO (Central Treaty Organization; Merkezi Antlaşma Teşkilatı; önceki adı ile Bağdat Paktı (1955-1959), Türkiye, İran, Irak, Pakistan ve Birleşik Krallık arasında, Sovyetler Birliği'nin Ortadoğu'da nüfuz kurmasını önlemeye yönelik olarak kurulan eski karşılıklı güvenlik ve savunma örgütü
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

kademelerde 40-50.000 lot olan PGS
    düşerken 300 -400 lotla düşüyor.. sahtekarlar

8. Dün en çok zopayı Tavhl yemişti bugün de yine o yiyor, Ereğli sağlam duruyor, zopaya karşı direnç kazanmış olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 6/1003 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •