Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
Arama sonucu : 81 madde; 41 - 48 arası.

Konu: KBORU Kuzey Boru

1. Malatya fabrikası için beyaz yakalı çalışan ilanları verilmiş.

2. Uzun vadeli kaliteli bir şirket olarak gördüğüm için uzun bir müddet buralarda olucam ytd

3.  Alıntı Originally Posted by blackmanz Yazıyı Oku
    Uzun vadeli kaliteli bir şirket olarak gördüğüm için uzun bir müddet buralarda olucam ytd
    Uzun vade niyeti ile bende aldim ama pek tadi yok. 100 civari maliyetim var.

Teknik olarak donus sinyali veriyor gibi.

Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Uzun vade niyeti ile bende aldim ama pek tadi yok. 100 civari maliyetim var.

Teknik olarak donus sinyali veriyor gibi.

Ytd
    Is anlasmasi haberi sonrasi biraz basini kaldirdi bakalim.

Umarim geri gelmemek uzere 100 uzeri atar.
    Potansiyeli yuksek ama gitmemekte direniyor.

5. Kuzey Boru, toplam satış tutarı 211.836.498 TL olan iki sözleşme imzaladı.

KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Şirketimiz 12.08.2024 tarihinde imzalanan "HDPE100 ve Koruge Boru" satış sözleşmeleri;

Yurtiçinde 135.220.657,00 TL (KDV Dahil) tutarında "Altyapı İçme Suyu ve Kanalizasyon Yapımı Boru Alım İşi"

Yurtdışında ise 2.283.992,45 USD ( 76.615.841,54 TL-TCMB Döviz satış kuru alınmıştır) tutarında Birleşik Krallık, Gürcistan ve Özbekistan ile "Altyapı Boru Alım İşi"

Sözleşmelerin toplam satış tutarları 211.836.498,54 TL olup, 2024 yılı satış hedefindeki etkisi % 4,64'tür. "

6. 2Q bilançosunun açıklanmasını beklerken çok basit iki kalem oynatalım. (Bir önceki sayfadaki tablo görseli vermiştim.) Bu çeyrek, bir önceki çeyrek gibi 5 milyon dolar civarı kar getirirse, Tl olarak 168 milyon eder.

Son 4 çeyrek kar toplamı 495,yuvarlak 500 diyelim. Sermayeye böl, hisse başı kar 5 tl. Fk oranı şu anki seviyeden ( 33 civarı ) 17 'lere düşecek. Hala ucuz diyebilir miyiz? İhtiyatlı yatırımcı için ederinde diyebiliriz. Peki Malatya fabrikası devreye girer de, çeyreklik 250,yıllık 1 milyar net kar ile hisse başı kar 10 tl olsa. Fyat da bu seviyelerde kalırsa, fk'sı değeri 8 'lere kadar düşecektir. Piyasa bu realiteyi ne zaman fiyatlar?

7. CTP satış müdürü de işe başladığına göre Malatya fabrikası haberi eli kulağındadır.

8. CTP boru imalatında büyük oyuncular

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •