Sayfa 6/941 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Viop LIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    öncelikle hayırlı olsun,..yıpratılmalar nedeniyle gerçekten buna ihtiyaç var dı,..
    Şimşek ten anladığım, uyum arandığı,...demek ki yıpratılmaların yanında uyumsuzluk ta varmış,
    Sayın Osman Cevdet Akçay eğer Şimşekin bahsettiği bu uyumlu kişiyse pozitif bir sonuç dahi çıkabilir,
    Ancak aday tanınıyor değilse ve atanması da keza uzun da sürerse bu piyasayı negatife sürekler,
    ama sanmıyorum bellidir,
    MB başkanları öteden beri rahat bırakılmadıklarından bu istifayı her durumda olumlu görüyorum,
    çünkü en azından uyumsuzluk yerine uyum vardır deriz,
    çünkü uysada uymasada gibi bir sonuç zaten hep var ve baki,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    öncelikle hayırlı olsun,..yıpratılmalar nedeniyle gerçekten buna ihtiyaç var dı,..
    Şimşek ten anladığım, uyum arandığı,...demek ki yıpratılmaların yanında uyumsuzluk ta varmış,
    Sayın Osman Cevdet Akçay eğer Şimşekin bahsettiği bu uyumlu kişiyse pozitif bir sonuç dahi çıkabilir,
    Ancak aday tanınıyor değilse ve atanması da keza uzun da sürerse bu piyasayı negatife sürekler,
    ama sanmıyorum bellidir,
    MB başkanları öteden beri rahat bırakılmadıklarından bu istifayı her durumda olumlu görüyorum,
    çünkü en azından uyumsuzluk yerine uyum vardır deriz,
    çünkü uysada uymasada gibi bir sonuç zaten hep var ve baki,..
    Bana görede yazdığın mantıklı.....Pazartesi adamlar zaten malda.....bu değişim piyasa olumlu karşılarsa ...birde şimşek ve yeni merkez bankası başkanına da bir iki kelam ile konuştururlar....spekler malda izin verirler mi acaba düşüşüşe ona bakmalı.....aşırı anlam yüklemeden Pazartesi panik yapmadan izleyecez.....sonuçta proğram tıkır tıkır devam ediyor.....

Hazine Maliye Bakanı Şimşek : Merkez Bankası eski Başkanı Erkan'ın aldığı karar tamamen şahsidir ve kendi takdirleridir aldığı bu kararı saygıyla karşılıyor ve ülkemize sunduğu kıymetli hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Elbette piyasaya etkisi olacak.

Reel ekonomiye etkisi sıfır. Hatta iyi bile oldu.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Elbette piyasaya etkisi olacak.

Reel ekonomiye etkisi sıfır. Hatta iyi bile oldu.
    cinsiyetçi değilim ama başka bir kadın gelmese çok iyi olur..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,832
    Panik havası oluşturacak bir durum yok. ancak orta vadede sıkıntı artabilir. Yerine kim gelecek nasıl bir politika uygulayacak mesela?

Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Panik havası oluşturacak bir durum yok. ancak orta vadede sıkıntı artabilir. Yerine kim gelecek nasıl bir politika uygulayacak mesela?
    sanki bağımsız olma ihtimali varmış gibi..!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,832
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sanki bağımsız olma ihtimali varmış gibi..!!
    o da doğru. ama biz yine de iyimser olalım.

Sayfa 6/941 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •