Sayfa 6/23 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
Arama sonucu : 180 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Cumhurbaşkanlığı Sistemi Türkiyede Neleri Değiştiricek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    sn.rumenige ,

açtığınız başlıklar british isimli sözde üyenin yada mekanizmanın bir merkezden sürekli aynı tarzda kopyala yapıştır propagandası aracına dönüşüyor ??

yönetimden bu konuda bir çözüm istemelisiniz diye düşünüyorum

bir topik açılıyor ancak birtish in propaganda aracına dönüşerek anında sabote ediliyor ve orada yazıp tartışıtığımız herşey heba oluyor

bu gidişle britisih adlı iktidar karşıtı ve özel maksatlı propaganda robotu için ayrı bir başlık açılsın böylece bu değerli başlıklar kurtarılsın diyorum

lütfen !!
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

2. Engellileri üç kuruşa muhtaç ettiler
    Türkiye’de, 2017’de, yüzde 40- 69 arası engelliler için aylık 353.21 TL, yüzde 70 ve üstü engelliler için ise aylık 529,82 TL maaş belirlendi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/s...c_ettiler.html
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    sn.rumenige ,

açtığınız başlıklar british isimli sözde üyenin yada mekanizmanın bir merkezden sürekli aynı tarzda kopyala yapıştır propagandası aracına dönüşüyor ??

bir topik açılıyor ancak birtish in propaganda aracına dönüşerek anında sabote ediliyor ve orada yazıp tartışıtığımız herşey heba oluyor

bu gidişle britisih adlı iktidar karşıtı ve özel maksatlı propaganda robotu için ayrı bir başlık açılsın böylece bu değerli başlıklar kurtarılsın diyorum

lütfen !!
    sn günaydın,
    başlığı açanın sizin kadar aklı yokmu,
    işe hala uyanmadınızmı.

Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    sn.rumenige ,

lütfen !!
    haklısınız konu başlığı ne olursa olsun british aynı kopyala yapıştırlara devam ediyor
    dolayısıyla konu havada kalıyor
    british son bir rica
    kendine ait bir başlık açıp orda bu kopyala yapıştırlara devam etsen iyi olur

Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    sn günaydın,
    başlığı açanın sizin kadar aklı yokmu,
    işe hala uyanmadınızmı.
    sn cefaks ne demek istediniz anlamadım britishle ortak mı çalışıyom

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    sn cefaks ne demek istediniz anlamadım britishle ortak mı çalışıyom
    benim ne demek istediğim çok açık,
    anlaşılmayacak hiç bişey yok.
    konuyu fazlada uzatmak istemiyorum.

Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    benim ne demek istediğim çok açık,
    anlaşılmayacak hiç bişey yok.
    konuyu fazlada uzatmak istemiyorum.
    söylediğinizin muhabı benim açık açık ne düşünüyorsanız söyleyin
    karından konuşmayı sevmem ben de herşey nettir

8.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    haklısınız konu başlığı ne olursa olsun british aynı kopyala yapıştırlara devam ediyor
    dolayısıyla konu havada kalıyor
    british son bir rica
    kendine ait bir başlık açıp orda bu kopyala yapıştırlara devam etsen iyi olur
    anlaşıldı ...

farklı görüşe tahammül ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 6/23 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •