Sayfa 60/195 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    SOS talimatimi iptal ettim.
    Emekli maasim yatinca artik otomatik olarak 2000 TL uzeri paraya fon almayacak.
    Emekli maasimin yattigi gun girip kendim manuell olara 801 fon alacagim.
    Bu durumda gun sonu bu hesapta 2000 TL yok bosta deyip fon satmasin?
    Ayrica otomatik odemedeki faturalar fon satilarak gununde odeme yapilir degil mi?

2000 TL nin bosda durmasi demek yillik 400 TL gelir kaybi demektir.
    Isbankasi emekli maasinin yattigi hesaplardan hesap isletim ucreti almiyor, aylik 5 taneye kadar eft'yi ucretsiz, 5 tane sonrasi tane basina 5.10 TL ucret istiyor. Bunlarin parasini bosta kalan 2000 TL den cikarmak istiyor sanirim.

Syg,
    Minik bir düzeltme yapayım, aylık 5 değil 3 EFT ücretsiz. Sitesinde de öyle yazıyor, bugün şubeye de sordum 3 EFT ücretsiz dediler.

İş bankası para piyasası fonu.....

Yazın Arsa... Kışın Borsa

3. Vakıf 6'da günlük 0,062.Zaten hemen hemen hepsi aynı oranları veriyor.
    Fon işinde günlük takip yapmak lazım 0,060 altına düştüğünde yıllık net %20 altı olacağından yavaş yavaş başka limanlara yol almak lazım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Minik bir düzeltme yapayım, aylık 5 değil 3 EFT ücretsiz. Sitesinde de öyle yazıyor, bugün şubeye de sordum 3 EFT ücretsiz dediler.
    Iyice dusurmusler o zaman namissizlar.

YKB'ye gecme zamani, hazir emekli promosyonu da var.

Ama onlarda da eft hakkinda bir sey yazmiyor, internetten havale ucretsiz diyor sadece..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Bir hafta ykb para piyasası fonunda bekletilen parada mevduat oranlarına göre %10 daha fazla getiri elde edildi hatta bazı bankaların oranlarına göre %15-20 diyebilirim.Bugun ziraat bankası özel sektör borçlanma fonuna transfer ettim.Bir haftalık getiriyi haftaya paylaşırım.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Bir hafta ykb para piyasası fonunda bekletilen parada mevduat oranlarına göre %10 daha fazla getiri elde edildi hatta bazı bankaların oranlarına göre %15-20 diyebilirim.Bugun ziraat bankası özel sektör borçlanma fonuna transfer ettim.Bir haftalık getiriyi haftaya paylaşırım.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aylık bazda düşük maalesef ykb, haftalık gezmek lazım fondan fona en yüksek getiri için.

vakıfbankasının birikim hesabından eft yapmak ücretsiz idi, onu da ücretli yapmışlar. kobilere düşük faizli kredi verin baskısı sonucu, müşterilerini yolma derdine düşmüşler.

8.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    vakıfbankasının birikim hesabından eft yapmak ücretsiz idi, onu da ücretli yapmışlar. kobilere düşük faizli kredi verin baskısı sonucu, müşterilerini yolma derdine düşmüşler.
    Arı hesaptan eft ücretsiz , oradan eft yapın

Sayfa 60/195 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •