Alı Koç : Emre Belezoğlu yeni sezonda takımın başında olmayacak
Alı Koç : Emre Belezoğlu yeni sezonda takımın başında olmayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ali Koç: "1 stoper, 1 kanat, 2 forvet, belki de sağ bek ve sol bek, fırsat transferleri var. En azından bu transferleri yapacağız."
Ali Koç: "15 milyon avroluk bir satışımız olabilir. Kulübü birkaç sene götüreceğine inandığımız kadro şu anda elimizde. Gerekli dokunuşları yapıp, elden çıkarmak istediklerimizi elden çıkardığımız takdirde, Fenerbahçe'yi şampiyonluğa götürecek yapılandırma hazır diye düşünüyorum"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
http://www.youtube.com/watch?v=EL4URVaz6eM
ızleyın ızlettırın
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
Fenerbahçe’miz eski teknik direktörü Vitor Pereira ile anlaştığını açıkladı
Fenerbahçe : Bilgilendirme | Yeni sezon planlaması devam eden Profesyonel Futbol A Takımımızda, Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın kararı doğrultusunda; oyuncularımız Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün çalışmalarını takımımızdan ayrı olarak sürdürmelerine karar verilmiştir.
Futbolcularımızın gelecek planlaması ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda rakibimiz HJK Helsinki oldu.
İlk maç: 19 Ağustos
İkinci maç: 26 Ağustos
Süper Lig 1. hafta
Adana Demirspor 0 Fenerbahçe 1 MS Gol Mesut Özil
Tebrikler Fenerbahçe’m !
Yer İmleri