Sayfa 60/199 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 1586 madde; 473 - 480 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1. kopalım

Alıntı Originally Posted by karasu06 Yazıyı Oku
    arkadaşım s.a
    bende de nibaş var bunların diğer grup kagıdı
    bu birleşme olayı nedir haberlerden uzak kaldım
    eğer birleşme olursa nibaşı nasıl etkiler
    arkadaşlar isteyen aracı kurumuna sordurabilir.. ben sordurdum.. birleşme olduktan sonra her usaş hissesi şuan ki değer den 58 kuruş oluyor... birleşme oranı 1,6 küsür.. yani yüzde 50 ye yakın marj var... herkese geçmiş olsun. . spk nın kabul etmeme gibi durumu yok.. vahdet başkan. ok verdikden sonra redbull misali uçuyoruz..

bu anlattıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.. kardeşiniz bu şirkette pozisyonu vardır. kesinliklikle bir gel gel yoktur..

2. Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş.’nin (Işıklar Enerji) Usaş Yatırımlar Holding A.Ş.’nin aktif ve pasifinin bir bütün halinde devralınması suretiyle Işıklar Enerji bünyesinde birleşilmesi işlemi için hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına,
    b) Işıklar Enerji’nin kayıtlı sermaye tavan tutarının 500.000.000 TL’den 750.000.000 TL’ye yükseltilmesi ve kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin 2017-2021 yılları olarak değiştirilmesine ilişkin esas sözleşme değişikliğine uygun görüş görülmesine karar verilmiştir.

3. Arkadaşlar spk onaylamış birleşmeyi bundan sonra ne olur. Hisseler yükselirse hangi seviye satım için uygun olur

4. Bekledik onca zaman n'olacak şimdi.Sanki beklemeye alışmışken birden tuhaf oldu.Sahi n'olacak şimdi.

Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!

5.  Alıntı Originally Posted by mansuralp Yazıyı Oku
    Bekledik onca zaman n'olacak şimdi.Sanki beklemeye alışmışken birden tuhaf oldu.Sahi n'olacak şimdi.

Siz ne olmasini bekliyorsunuz

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by yesil bursa Yazıyı Oku
    Siz ne olmasini bekliyorsunuz

Ben İyi bir yükseliş bekliyorum yada umuyorum.Lakin her türlü sürprizede hazırım.Ya siz.Sizler ne bekliyorsunuz beklentileriniz nedir.

7.  Alıntı Originally Posted by mansuralp Yazıyı Oku
    Ben İyi bir yükseliş bekliyorum yada umuyorum.Lakin her türlü sürprizede hazırım.Ya siz.Sizler ne bekliyorsunuz beklentileriniz nedir.

Aylar once 1.63'orani idi sanirim hesapladigimda 58 kurus gibi bir rakam cikiyordu ama fiyatin 36 larda gezinmesi mantiksizdi sonuc olarak gorecegiz ne de n boyle oldugunu bakarsin ieyho fiuati duser soz konusu oran korunur bu fiyatlardan.bellimi olur

8. Birlesme hangi seviyeden olur? Ytd

Sayfa 60/199 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •