Sayfa 60/864 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 6911 madde; 473 - 480 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
     Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Hakikaten eva'ya ne oldu. Hisse 2. Çeyrek sonrası 11 e 10 a düşerken nasılsınız gençler kazanıyor muyuz diye kafa bulurdu
    Tecavüz kaçınılmazdı, bizde zevk alıyoduk ))

2.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Hakikaten eva'ya ne oldu. Hisse 2. Çeyrek sonrası 11 e 10 a düşerken nasılsınız gençler kazanıyor muyuz diye kafa bulurdu
    Ne olacak dostum , AGD oldu zavallı , en son Cool u da çarpmıştı sonra kendi offline oldu 😅😅😅😅

3. Çok enteresan bir forum sayfası..
    Hisse tarih yazıyor biz birbirimize laf yetiştirmeye çalışıyoruz.
    (Dün öyle demiştin, yarın böyle diyeceksin, sattın mı neden sattın, vs vs)
    Bence bu hiçbirimize fayda sağlamaz.
    Bırakalım birbirimizle didismeyide teknik analiz, gelecek bilanço ve sonraki dönem bilançoları ve beklentilerle ilgili bilgilerimizi paylaşalım.. (mesela bugün hatta birkaç gün seans içi dinlenmelerle hisse aşağı gevsemeden düzeltme yapsa çok çok iyi olacak. )
    Not: Burası herkesin görüşlerine açık forum sayfası.
    Yazılan tüm yazılar hisse ile ilgili oldukça ve manipülasyona kacmadikca hoşumuza gitmesede fikirlere saygı duymalıyız.
    Bol kazançlar .
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

4. 10 dan satıp 4-5 ten alırım diye pusuya yatmıştı eva herzagova ( ulverin deyimi ile ) sonra yattığı yerden kalkamadı zevk alıyor galiba 😂😂😂😂

5.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Çok enteresan bir forum sayfası..
    Hisse tarih yazıyor biz birbirimize laf yetiştirmeye çalışıyoruz.
    (Dün öyle demiştin, yarın böyle diyeceksin, sattın mı neden sattın, vs vs)
    Bence bu hiçbirimize fayda sağlamaz.
    Bırakalım birbirimizle didismeyide gelecek teknik analiz, bilanço ve beklentilerle ilgili bilgilerimizi paylaşalım.. (mesela bugün hatta birkaç gün seans içi dinlenmelerle hisse aşağı gevsemeden düzeltme yapsa çok çok iyi olacak. )
    Not: Burası herkesin görüşlerine açık forum sayfası.
    Yazılan tüm yazılar hisse ile ilgili oldukça ve manipülasyona kacmadikca hoşumuza gitmesede fikirlere saygı duymalıyız.
    Bol kazançlar .
    Düşşe niye düşüyor çıksa ara sıra dinlensin , ya niye dinlensin kardeşim gideceği yere gitsin bir an önce bilmeyende fk 10 larda felen sanacak ya ,

6.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Düşşe niye düşüyor çıksa ara sıra dinlensin , ya niye dinlensin kardeşim gideceği yere gitsin bir an önce bilmeyende fk 10 larda felen sanacak ya ,
    Elbette çıksın. Niye çıkmasın.
    Elimizde altın yumurtlayan tavuk var.
    Benim ne demek istediğimi teknikciler çok iyi anlamıştır..
    Sizle tartışmaya girmeyeceğim..
    Bol kazançlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

7.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Elbette çıksın. Niye çıkmasın.
    Elimizde altın yumurtlayan tavuk var.
    Benim ne demek istediğimi teknikciler çok iyi anlamıştır..
    Sizle tartışmaya girmeyeceğim..
    Bol kazançlar.
    Konuşurken karşındakini küçümseme sırf laf olsun diye , teknikçiler anlamış lafa bak , satmışsın belli şimdi düşşün tekrar alıyım çabası içindesin , sonra da buralarda edebiyat yap ky ağlatılıyor muhabbeti yap , 15-16-17 den alan adam ağlayınca mı güleceksin sen , belleklimi sadece ağlıyosun başka yaptığın birşey yok düşüncede ağlıyorsun hisse çıkıncada ağlıyorsun , senin tekniğin bu bunu kastedmiştin galiba sen 😅😅😅

Beni ve portfoyumu merak eden ne cok kisi varmis bu platformda. Amk gercek hayatta bu kadar adam yok benimle ilgilenen.

Aranizdaki merakli melahatler icin bir kolaj yaptim yukariya, bu hissede dunku islemlerimden bir kisim.

Ayrica elimde hala duran hisse var mi diye merak eden varsa, hiiiiiic merak etmeyin, size de yeter bana da..

"curiosity killed the cat but satisfaction brought it back"

Hepinize bol kazanclar diliyorum...

Sayfa 60/864 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •