Sayfa 60/153 İlkİlk ... 1050585960616270110 ... SonSon
Arama sonucu : 1219 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Abd'de seçimler yapılmayacak...

1. dolardan hec bir poh olmaz.

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İlk sayfadan sonra ilk öngörünün tutmayacağına karar verdiğinden sanırım son sayfaların içinde 50 memleketten haber ve yorum var abd yi pas geçöişsin
    Bence 1dolar 100.000 olacak öngörüne geç onun bi tarihte tutma ihtimali var
    Tam tersi...Seçim gecesi Abd'de çatışma çıkacağıyla alakalı Abd ve bütün dünya çalkalanıyor.

Biden bile ''Abd Ordusunu alırım, Beyaz Saraya girip, Trump'u oradan kovarım'' dedi.

Şu an Facebook'da bu konuyla alakalı tonla sayfa var.

Bizim Tvlerde bile konuşuluyor.

@erefefik

3. Yukarıdaki video uzun. 19.dakikada bu başlıkla alakalı konudan bahsediyorlar. Şu an bu konu Abd'de yoğun olarak tartışılıyor.

Dolayısıyla ben son bir haftadır tutturdum gözüyle bakıyorum.

Yanlız şimdi aradım, bulamadım. Seçimler yapılmayacak derken, şuan oy kullanılıyor ve seçimler yapılıyor. Trump da oy kullanmış.

Benim öngörüm, seçimler sonlanmayacak. Yani bu iki başkan adayından biri Abd'yi yönetemeyecek. Seçim gecesi çatışmalar çıkacak ve yayılacak.

Olağanüstü hal ilan edilecek ve Fema yönetime el koyacak. Orduyu çatışmaları bitirmesi için sahaya çağıracak.

Abd hava kuvvetlerinin İntifa BLP'ye karşı kullanıldığını bile görebiliriz.
    @erefefik

4. ANKARA KUŞU
    @ankara_kusu
    ·
    56d
    Gerginlik artıyor.. Fransa, Erdoğan'ın Macron hakkındaki yorumlarının ardından Ankara Büyükelçisi'ni geri çağırdı.
    @erefefik

5. İngilizlerin füze destroyeri, Karabağ'daki çatışmalar boyunca hep Karadeniz'deydi. Bu sabah 6.45'de boğazlardan güneye transit geçiş yaptı.

Putin, ''Abd'nin yardımını bekliyoruz'' dedikten kelli, Abd bir günde ortalığı toparladı.

Putin'in bu sözü ''sabır bitti'' demekti, büyük ihtimal.

Her şey olabilirdi.
    @erefefik

6. Abd Türkiye Büyükelçiliği, İstanbul'da terör saldırısı olabileceğine dair güvenlik uyarısı yayınladı.

İstanbul, İzmir, Ankara ve Adana'daki bütün Abd görevlerinin geçici olarak askıya alındığı duyuruldu.
    Abd, Bakü için de aynı uyarıyı yapmış. ))))))

Yani ????
    @erefefik

7. Erivan için bir uyarı niye yok diye düşünürken, Erivan'ın ipi şimdilik Fransa'nın elinde, nitekim dün Rusların adamı, ana muhalefet liderini serbest bırakmışlardı. Düşünün ana muhalefet partisi lideri hapisteymiş.

Şimdi yangın çıkmış, Fransa'nın güneyinde;

@erefefik

8. Dün bizimle ilgili olan bir başka olay vardı. İdlip'te Morek gözlem noktasını terk ettik. Rus polisi de bize eskortluk yaptı.

Asıl tahmin edilmesi gereken, Ruslar Abd'ye nasıl bir taviz verecekler?
    @erefefik

Sayfa 60/153 İlkİlk ... 1050585960616270110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •