Sayfa 60/182 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 1450 madde; 473 - 480 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1. Hak ,hukuka inanmayanlar,adam kayiranlar, vatan millet Sakarya deyip yetimin malını çalanlar beni dinleyin yenileceksiniz....
    Devletin tüm kadrolarını liyakatsiz ahbap ve dostları ile dolduranlar ,kamu yönetimini Arpalık olarak görenler ..bana bakın yenileceksiniz...
    Avrupa ve Amerika'nın demokrasini referans alıp da iktidara gelenler daha sonra insan hakları düşmanı kesilenler..kulak verin yenileceksiniz...
    Din iman deyip de vicdanları ile başbaşa kaldıklarında Lut kavminin yaptıklarını yapan sahtekarlar beni dinleyin yenileceksiniz...
    Bu milleti koyun sürüsü gibi görüp de kandırmayı marifet bilenler yenileceksiniz...hem de yıllarca küçük gördüğünüz bay Kemal'e yenileceksiniz...yolları açın bay kemal geliyor...vakti geçmiş ampulleri kırarak geliyor..bize güneşi getiriyor...

Saat 9 oldu ...iki saat daha kimsenin kalbini kırmadan uyuyabilirsem bu iş tamamdır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Eyvallah kardeşim birde şu var namus sözü deyip tutmayanlaramı güveneceğiz her verdiği sözü yerine getirenleremi? https://youtu.be/N6w070bhOnQ
    Kendi kalene gol atma, Rte ye ağzına geleni söyleyen, hırsız, vatan haini, terör destekçisi, memleketi satan, bop eşbaşkanı, amerikancı vs diye suçlayıp, hesap sormazsam namerdim, namussuzum, oyum şuyum deyip de akp saflarına geçen Bahçeli, Soylu ve Numan Kurtuluş'a ne dersin?

Ekrem ve Mansur'u engellemek için belediye otobüsü alımına bile ret oyu veren akp+mhp meclis üyelerini canlı canlı izledik tv lerde.

Ekrem + Mansur eski yönetimin onlarca yolsuzluk dosyasını savcılığa verdi ama Soylu onlara el koyarak henüz soruşturma izni vermedi, belgeli, kanıtlı ispatlı suçlamalar var, tek bir dava bile açılmasına izin verilmedi.

3.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Kendi kalene gol atma, Rte ye ağzına geleni söyleyen, hırsız, vatan haini, terör destekçisi, memleketi satan, bop eşbaşkanı, amerikancı vs diye suçlayıp, hesap sormazsam namerdim, namussuzum, oyum şuyum deyip de akp saflarına geçen Bahçeli, Soylu ve Numan Kurtuluş'a ne dersin?

Ekrem ve Mansur'u engellemek için belediye otobüsü alımına bile ret oyu veren akp+mhp meclis üyelerini canlı canlı izledik tv lerde.

Ekrem + Mansur eski yönetimin onlarca yolsuzluk dosyasını savcılığa verdi ama Soylu onlara el koyarak henüz soruşturma izni vermedi, belgeli, kanıtlı ispatlı suçlamalar var, tek bir dava bile açılmasına izin verilmedi.
    Bu masallarla ancak kendini uyutursun gerçeği görenler görüyor gözleri olup görmeyenler kulakları olup duymayanlar emperyalist emellere hizmet eden uşaklardır,biz heykel yapıp yalan üretmekten başka işi olmayanlara reklama bile deprem bütçesinin 3 katını ayıranlara itibar etmeyiz,terörde olsun ülkeye hizmettte olsun sahada ne yapılıyor ona bakarız,istediğiniz kadar mazeret üretin güneş balçıkla sıvanmaz, merkezi yönetim hiç olmadığı kadar bütçe vermiştir ist ankara izmir belediyelerine bunları ancak araştırmayan bilmeyen zavallıları aldatırsınız,her şey meydanda kimin istanbul felaketleri yaşarken nerelerde tatil yaptığı hangi büyükelçilerle kadeh tokuşturduğuda açık seçik ortadayken hangi akıl ve varsa hangi vicdanla bu iftiraları yalanları sıralıyorsun insan kendinden utanır yazık.

4.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku

Belediye otobüsü almak için bütçeymiş sana bütçe ayrılmış borçlanma limiti 20 iken 60 a çıkarsan banka bile kredi vermez sana istanbulu borç batağına gömmüşsün,aynen bahçeli vs bunları söylediler ama gördülerki erdoğan sahada bu teröristleri gömüyor milliyetçilikte hiç bir farkları yok dedilerki neden o zaman ayrı gayrı hareket edelim aklın yolu birdir madem bu ülke için mücadele ediyoruz madem teröristlere güneydoğuyu vermeyeceksin bizde bunu istiyoruz dediler ve güç birliği yaptılar ki iyiki yaptılar oynanan büyük oyunu bozdular yoksa emperyalist ülkelerin bile çekindiği iha siha kızılelma gibi bir gelişmeyi yapamazdık azerbaycana destek verip karabağı işgalden kurtaramazdık vs algılara kapılmakta çok gönüllüsünüz insanın gerçeği görmek istememesi kendini bu milletten kabul etmemesi değilse nedir acaba.

5. Ne kadar tartışsakta milletin verdiği karara herkes saygı duyacak herkesin aklı fikri var her şey ortada ve artık eskisi gibi kapalı rejimler yok herkes her habere ulaşabiliyor yeterki objektif bakabilmeyi becerip Allah için doğruyu bulmaya çalışalım gerisi hikaye çünkü hayat sonsuz değil ve herkes kiminle yol yürüdüyse onunda hesabını verecek,ülkemiz ve milletimiz için hayırlısı olsun.

6. Ya arkadaş 40000 vatan evladı bu pkk belası uğruna şehit olmuş 700 milyar dolar bu Allahın belaları için para dökülmüş hala nerden birşey bulalım ne yalanlar üretelim çamur at izi kalsın mantığıyla bu ülkeyi nasıl kötüleyelim diye başka işi derdi olmayan projesiz vizyonsuz pkk sevicisi amerikan uşağı bu k.k dan medet umanları anlamak mümkün değil kimin ekmeğine yağ sürüyorsunuz kime hizmet ediyorsunuz adam daha iki cümle kurmaktan aciz konyayı devlet sanan gittiği Şanlıurfayı Gaziantep zannedenler teröristle kollola olmaktan artık haya bile duymayan açıkça onların hizmetinde olacağım her istediğini yerine getireceğim sözü veren birinin peşine düşecekseniz ve vatanseverlikten bahsedeceksiniz vah ki vah
    Milleti aymaz zanneden aklıyla alay eden dalga geçenler yarın ki sandık şamarına hazır olun.

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Hak ,hukuka inanmayanlar,adam kayiranlar, vatan millet Sakarya deyip yetimin malını çalanlar beni dinleyin yenileceksiniz....
    Devletin tüm kadrolarını liyakatsiz ahbap ve dostları ile dolduranlar ,kamu yönetimini Arpalık olarak görenler ..bana bakın yenileceksiniz...
    Avrupa ve Amerika'nın demokrasini referans alıp da iktidara gelenler daha sonra insan hakları düşmanı kesilenler..kulak verin yenileceksiniz...
    Din iman deyip de vicdanları ile başbaşa kaldıklarında Lut kavminin yaptıklarını yapan sahtekarlar beni dinleyin yenileceksiniz...
    Bu milleti koyun sürüsü gibi görüp de kandırmayı marifet bilenler yenileceksiniz...hem de yıllarca küçük gördüğünüz bay Kemal'e yenileceksiniz...yolları açın bay kemal geliyor...vakti geçmiş ampulleri kırarak geliyor..bize güneşi getiriyor...

Saat 9 oldu ...iki saat daha kimsenin kalbini kırmadan uyuyabilirsem bu iş tamamdır..
    Kırılacak bir şey yokta önderlerin gibi yalanları sıralamaktan başka bir şey yapmamışsın,sabah namazı ilaç kuyruğuna girip ilaç alamadan geri dönerdik ölünü rehin tutarlardı hastanede para vermeden alamazdın ölünü bile o günler çabuk unutuldu şimdi 5 yıldızlı otel gibi hastanelerimiz bunu taraflı tarafsız herkes söylüyor kısaca kendinize ait ne kadar özellik varsa saymışsın kekoo bunların hepsi geçmişte sizin dönemlerinizde kaldı bana lalelide bir esnaf aynen şunları söyledi mağaza sahibi tekstil işi yapan bir esnaf bu mardinliyim abi 9 kardeşiz annem böbrek hastası devlet her gün aracıyla alıyor sabah akşam diyalize bağlıyor eve bırakıyor bakıcısınada her ay 4350 tl ödüyor devletin yaptığını biz anneme 9 kardeş olduğumuz halde yapamayız demem o ki sabah namazı ilaç kuyruğuna girip alamadığımız günlerden bu günlere,ayrıca o kadar deprem ve sel felaketleri ve yapılanlar,üzerine pandemi kabusu vs ona rağmen bu günlere, biz geçmişte ecevit bahçeli mesut yılmaz koalisyonunda maliye bakanının tv radyolarda şu açıklamasını dinledik önümüzdeki ay memura emekliye aylık ödeyecek hazinede para kalmadı, ımf ye gidip bize 30 milyar dolar verin size minnettar kalırız dediler,o alınan paranın 23.5 milyar dolarınıda erdoğan ödedi taa özaldan kalma konut edindirme yardımları vardı devlet milletine borçlu kalmamalı dedi erdoğan ödedi nice hükümetler geldi o ara kimse düşünmedi vs vs say say bitmez ama bazı kesimler ne yaparsan yap ama mezhebi sebeplerle vs kendine göre sebeplerle ne yaparsan ne kadar doğru yaparsan yap şartlanmıştır değişmez erdoğanın yaptıklarını kendi destekledikleri yapsaydı öve öve bitiremezlerdi,Allah diyorki ne derseniz deyin ben sizin söylediklerinize değil göğsünüzden geçene bakarı yani kalbinizden geçene ondan hiç kimse hiç bir şeyi kaçıramaz vesselam.

8. Cemaatinizi, fetoyu, haburu , çözüm süreci rezilligini , ülkeyi yandasina peşkeş çekenleri , milyonlarca istilaciyi ülkeye dodurani , dış politikada habire kivirani halkını fakirlestireni gördük.
    Bunlar ancak Ahaber izleyip büyük resmi görenleri kandırır. Onlarda devran döndüğünde yukarıda yazdığım rezillikleri gerçekleştirenlerin kivirdigi gibi kıvırir.
    Sanki 20 yıldır başkası iktidar , attığınız ne iftira varsa savundugunuz yaptı.
    Profesyonel değilim.Kendi çapımda sallıyorum.Söylediklerimi ciddiye almayın.

Sayfa 60/182 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •