Sayfa 60/96 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 473 - 480 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1. 2030 yılında bu hesabı tekrar yapılırsa acaba ne olur y t d

dolar grafiği

tüpraş tl grafiği

2. yukardaki haberin linki
    https://twitter.com/BorsaOrjinal
    2002 ağustos ayında dolar 1.61 tl tüpraş 0.20 tl dolar şu anda tüpraş 161 70 dolar 33 68 tl y t d

3.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

2030 yılında bu hesabı tekrar yapılırsa acaba ne olur y t d

dolar grafiği

tüpraş tl grafiği
    yalnız Kartopu kardeşim,
    grafikler logaritmik değilse öyle gözükür,naçizane

4. Ukrayna yine Rusların petrol tesislerini vurmuş, bakalım Rusya’ya ve doğal olarak marjlara etkisi nasıl olacak.

https://www.petroturk.com/akaryakit-...esisini-vurduk

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

Duhul
    Apr 2021
    İkamet
    Ejnebi Memleketi
    Gönderi
    105
     Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Benim merak ettiğim bi şey var, bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Piyasaya girdiğinden beri elektrikli araçlar ile fosillilerin fiyatları neredeyse aynı...
    Neden düşmüyor bunların fiyatları?
    Üretim maaliyetlerini bilenler var mıdır?
    bire bir karsilastirma yapmasi zor ancak genel olarak su an icin elektrikli arac uretim maliyetleri daha yuksek.
    bunun asagi gelmesi icin olcek ekonomisinin artmasi ve ilgili komponent fiyatlarinin (pil vs gibi) hem teknolojisinin gelismesi ve maliyetlerinin asagi gelmesi lazim. oem lere bagli olmayan tekil pil ureticileri bile (northvolt gibi) su an halen zarardalar.

almanyanin elektrikli arac icin verdigi subvansiyonlari kaldirmasi ile ev satislarinda ciddi gerileme olmaya basladi. en basindan beri bu araclar icin erken oldugunu dusunuyordum halen de ayni noktadayim. hybrid araclar benim nazarimda su an icin en mantikli secim. bev ya da phev turu araclari henuz almaya deger gormuyorum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. sayın gürselbey lütfen tüpraşın dirençlerini ve desteklerini yazarmısın rica etsem kardeşim ben alım satım yapıyorum azda olsa oyun mahiyetinde..günlük üç beşkuruş kazanmaya çalışıyorum. portföyümün onda biri ile.

7. bozoklu kardeşim.

8. çok teşekkür ederim değerli kardeşim sayın gürsel bey.eline yüreğine sağlık

Sayfa 60/96 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •