Eski egeen olsaydı şimdiye endeksle aynı fiyat yani 11.100lerde olurduk hey gidi günler hey!Sanayi üretim endeksiyüzde 7.3 artmış hiç taktığı da yok!
Eski egeen olsaydı şimdiye endeksle aynı fiyat yani 11.100lerde olurduk hey gidi günler hey!Sanayi üretim endeksiyüzde 7.3 artmış hiç taktığı da yok!
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Hindistan hükümeti yaptığı açıklamada, ABD'ye yapılan ihracatın yaklaşık %55'inin Başkan Donald Trump yönetimi tarafından uygulanan tarifelere tabi olacağını belirtti.
Geçen hafta Trump, Hindistan'ın Rusya'dan petrol alımlarına tepki olarak Hint mallarına %25 ek gümrük vergisi getirdi. Bu hamleyle Hindistan'dan ABD'ye yapılan ihracata uygulanan toplam vergi %50'ye yükseldi ve bu oran, ABD'nin ticaret ortakları arasında en ağır vergi yüklerinden biri oldu.
Hindistan Maliye Bakan Yardımcısı Pankaj Chaudhary, hükümetin bu son tahmini yaparken Trump'ın başlangıçta mallara uyguladığı %25'lik tarifeyi dikkate aldığını ifade etti.
Hindistan hükümetinin tahminlerine göre, dünyanın en büyük ve beşinci büyük ekonomileri olan ABD ile Hindistan arasındaki mal ticareti, geçen mali yılda yaklaşık 87 milyar dolar değerindeydi
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yalnız benim anlamadığım, bu paylar neden normal işlem gören değilde şimdi daha yeni işlem gören tipe dönüşüyor?
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada işlem gören tipe dönüşümü amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Yani bu arkadaşların şirket kutul kaydında olan payları vardı da şimdi işlem gören tipe dönüşüyor diye anlıyorum? Başka kimlerin kaç adet kurul kaydında payları var?
Halka açık olmayan kısım Bayraktar Holding, halka açık olan kısım zaten işlem gören tip değil mi?
Bilgili arkadaşlar konuya açıklık getirebilir mi?
Yer İmleri