Sayfa 604/1002 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bist fon getirilerini beğenmedim açıkçası, endeksin 2,43 yaptığı bir günde oph:0,68 gmr:1,8 tcd:1,33 zjl:1,3 getirmiş. iyi de 0,83 getiren rpd'den ne farkınız kaldı ki. rpd en azından borsa düşerken düşmüyor. varmı byf'si güzel kar yazan?
    Fonlar artık endeksi yenmekte zorlanıyor. Sebep olarak ise Bist bir iki hisse ile tutulup digerleri satılıyor ya da diğerleri az yükseliyo. Özelikle Sasa ve Hektaş devamlı yükseliyor ama bu iki hisse de fonlarda bulunmuyor.

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Fonlar artık endeksi yenmekte zorlanıyor. Sebep olarak ise Bist bir iki hisse ile tutulup digerleri satılıyor ya da diğerleri az yükseliyo. Özelikle Sasa ve Hektaş devamlı yükseliyor ama bu iki hisse de fonlarda bulunmuyor.
    evet yok ,sasa dan sonra hektaş a da emir iptal yasagı gelmiş

3.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    evet hisseler arasındaki uyumsuzluk ve genele yayılmayan yükseliş genelde bi geri dönüş işareti olarak yorumlandığı için şeytan diyo sat byf'leri rpd'ye geç. ama bu işte disiplini bozup şeytana uyunca çoğunlukla zararda çıktığım için: )

ya bi de yoğun şekilde bankalar %30 faiz vermeye başladı algısı yaratılıyor. bugün en yüksek faiz veren eski müşterisi olduğum 3 bankayı gezdim ikisi %25, biri %26 veriyor 100 bin liraya en yüksek. enflasyonun %80 olduğu bir ortamda %25 borsayı yıkacak bir etki yaratamaz. bir de biliyorsunuzdur belki mevduata devlet garantisi politika faizinin 3 puan üstüne kadar. %25 faize yatırdığında banka iflas ederse 1 kuruş hak talep edemiyorsun.

%30 faiz alıyorum diyen varmı? hangi banka?

Mevduat 25-30 hikaye ben KIE de gunluk 24 aliyorum ama yeterli degil.....

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    evet hisseler arasındaki uyumsuzluk ve genele yayılmayan yükseliş genelde bi geri dönüş işareti olarak yorumlandığı için şeytan diyo sat byf'leri rpd'ye geç. ama bu işte disiplini bozup şeytana uyunca çoğunlukla zararda çıktığım için: )

ya bi de yoğun şekilde bankalar %30 faiz vermeye başladı algısı yaratılıyor. bugün en yüksek faiz veren eski müşterisi olduğum 3 bankayı gezdim ikisi %25, biri %26 veriyor 100 bin liraya en yüksek. enflasyonun %80 olduğu bir ortamda %25 borsayı yıkacak bir etki yaratamaz. bir de biliyorsunuzdur belki mevduata devlet garantisi politika faizinin 3 puan üstüne kadar. %25 faize yatırdığında banka iflas ederse 1 kuruş hak talep edemiyorsun.

yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Mevduat 25-30 hikaye ben KIE de gunluk 24 aliyorum ama yeterli degil.....
    ya anadoluyla burgan 25, türkland 26 verdi bugün ama nasıl güveneceksin abi türkiyenin ekonomik kaosunda parayı riske atmış oluyorsun. onun yerine ppf ve baf daha mantıklı ama onlarda da öyle %30 yok yani, yine %24-26 bandında.

6. [QUOTE=dell14;6184957]
     Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Paraya para kattık
    %7.7 olmuş

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE

zarardan kar
    Yaklaşık 200 k zarar vardı, bügün de nasdaq teknoloji iyi gidiyor pazartesi zarar 50 k ya iner. Tahminim aralık ortasına kadar sıfırlarım. Sonrasında kar.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Question

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku

Politika faizi+3 ile ilgili kaynak varmi ?13.50 olunca ödeyecek 30 olunca ödemeyecek mi hic duymadım boyle birsey

8.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Zjl, Goh ve Idh son 6 ay ortalama yüzde 120 üzeri getirmiş . Aylık %20 yapar.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 604/1002 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •