Sayfa 604/987 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    >BIST100 vs MSCI gelişmekte olan ülkeler endeksi (Ağustos 2008=100)

Dolar bazında Borsa İstanbul ile gelişmekte olan ülkeler endeksini (benzerlerini) karşılaştırdım. Başlangıç olarak da 2008 yılını seçtim. Yani 2008'de her iki endeksi de %0 çizgisine koydum. Gelinen noktada, benzerler dolar bazında %19 prim yaparken, Borsa İstanbul başlangıç noktasına göre %-60 kadar ayrımış! Bu ayrışmaya rağmen, yabancının Türkiye riski almaktan imtina ettiğini görüyoruz.

https://www.iktisatbank.com/hazine-bulteni
    Bbva 12.20 den GARAN hissesi alacagini acikladi ona ragmen hisse o rakamlara gelemedi.
    Aga babalarin 7 tl 8 tl den almak gibi niyetleri var gibi.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Bugün doğalgaz faturası geldi. 985 tl.
    Sayaç okuyan çalışana sordum 'bu faturanın 1 ocak öncesi sonrası fiyat farklı mı' verilen yanit 'bu konuda bize bilgi verilmiyor'

3. ..Buradan duyuru yapıyorum ben ekonomistim. Bugün önerdim Sayın Maliye Bakanımıza, kolundaki bileziği, küpeyi, bilekliği altınla ilgili takı ne varsa bir değer biçilsin bir sertifikaya bağlansın. Sertifikayla beraber bu takılar bankada bir kasaya konsun devletin kontrolünde. O süre içerisinde devlet bu takıları teminat olarak tutulsun. Kadının bir düğünde bir ihtiyacı varsa gelip alsın o süre izinli sayılsın tekrar getirsin aynı sertifikayla kasaya koysun. Böylece tonlarca altın Allah ın izniyle devletin zimmetinde emanetinde toplanacak. Devlet bunun karşılığında her türlü yatırımını yapabilecek, her türlü finansal aracı da kullanabilecek.

https://www.mynet.com/son-dakika-meh...i-110106901018

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    ..Buradan duyuru yapıyorum ben ekonomistim. Bugün önerdim Sayın Maliye Bakanımıza, kolundaki bileziği, küpeyi, bilekliği altınla ilgili takı ne varsa bir değer biçilsin bir sertifikaya bağlansın. Sertifikayla beraber bu takılar bankada bir kasaya konsun devletin kontrolünde. O süre içerisinde devlet bu takıları teminat olarak tutulsun. Kadının bir düğünde bir ihtiyacı varsa gelip alsın o süre izinli sayılsın tekrar getirsin aynı sertifikayla kasaya koysun. Böylece tonlarca altın Allah ın izniyle devletin zimmetinde emanetinde toplanacak. Devlet bunun karşılığında her türlü yatırımını yapabilecek, her türlü finansal aracı da kullanabilecek.

Oy anam durum bu kadar kotu demek

5. dış güçlerin döndüğü belli oluyor
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    ..Buradan duyuru yapıyorum ben ekonomistim. Bugün önerdim Sayın Maliye Bakanımıza, kolundaki bileziği, küpeyi, bilekliği altınla ilgili takı ne varsa bir değer biçilsin bir sertifikaya bağlansın. Sertifikayla beraber bu takılar bankada bir kasaya konsun devletin kontrolünde. O süre içerisinde devlet bu takıları teminat olarak tutulsun. Kadının bir düğünde bir ihtiyacı varsa gelip alsın o süre izinli sayılsın tekrar getirsin aynı sertifikayla kasaya koysun. Böylece tonlarca altın Allah ın izniyle devletin zimmetinde emanetinde toplanacak. Devlet bunun karşılığında her türlü yatırımını yapabilecek, her türlü finansal aracı da kullanabilecek.

Haberdeki şu durumu tarif etmeye sözcük yok.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bugün doğalgaz faturası geldi. 985 tl.
    Sayaç okuyan çalışana sordum 'bu faturanın 1 ocak öncesi sonrası fiyat farklı mı' verilen yanit 'bu konuda bize bilgi verilmiyor'
    Öncesi sonrası yoktur, o günkü fiyat neyse odur diye biliyorum, tüketiminizi fatura miktarına bölerseniz bir fikir edinirsiniz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Haberdeki şu durumu tarif etmeye sözcük yok.
    Erzurumda rakım yuksek, basinctan kaynakli olabilir.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 604/987 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •