Sayfa 605/1003 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. akşam mert yılmazı dinledim. borsada yıl sonu beklentisi 1800 civarı ve faizleri de düşündüğümüzde pek cazip değil, bir düzeltme olması ve fiyatların biraz daha aşağıya çekilmesi durumunda daha cazip imkânlar olabilir diyor. sabah burak yılmazı dinliyorum, videosunun başlığında borsa yatırımcısı dikkat ifadesi var. kimse yatırım tavsiyesi yapamıyor ama ortalıkta borsayla alâkalı olarak:
    "lütfen dikkat" sözleri dolaşmaya başladı. gerçi millet, bir aydır düzeltme bekliyor, gaybı Allah'tan başka kimse bilemez ama belgin maviş dahi üstü kapalı kârlı pozisyonlarda bir miktar pozisyon azaltılabilir mealinden bir şeyler söylemeye başladı. dün itibarıyla yüzde 70 hsyf pozisyonumun yarısı olanb tcd'yi bu sabahki fiyattan ve dünkü düşüşün aksine kârlı şekilde satarak yüzde 34 hsyf'ye düşmüş oldum. öğlen verdiğim satışla da inşallah fazla düşüş olmaz, yüzde 28 hsyf'ye düşeceğim. önemli olan sadece kazanmak değil, bazan da kazandıklarımızı kaybetmemek diye düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi olmayıp sesli düşüncelerimden ibarettir.

2.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Azimut GBC'de bundan sonra portföyü nasıl şekillendirecek acaba. Sürekli zarar yazıyor. Böyle gitmez diye umuyorum.
    Bende de yüklü miktarda GBC var. Geçen gün Azimutu arayıp konuştum. Altından dolayı ciddi yazdıklarını söylediler, ama yakın zamanda fonda bir düzelme olacağı konusunda teminatta bulundular. Hali hazırda yüklü miktarda altın, gümüş ve bakır taşıdıklarını söylediler.

Bunun dışında her türlü eurobond alım-satım kazancı vergiye tabi. Yıllık ~50k tl kupon geliri aşımı sonrasında da yine gelir vergisine tabi oluyorsunuz.

alım satımda ayrıca dovız kur degerlendirmesi var. dogrumu ?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    akşam mert yılmazı dinledim. borsada yıl sonu beklentisi 1800 civarı ve faizleri de düşündüğümüzde pek cazip değil, bir düzeltme olması ve fiyatların biraz daha aşağıya çekilmesi durumunda daha cazip imkânlar olabilir diyor. sabah burak yılmazı dinliyorum, videosunun başlığında borsa yatırımcısı dikkat ifadesi var. kimse yatırım tavsiyesi yapamıyor ama ortalıkta borsayla alâkalı olarak:
    "lütfen dikkat" sözleri dolaşmaya başladı. gerçi millet, bir aydır düzeltme bekliyor, gaybı Allah'tan başka kimse bilemez ama belgin maviş dahi üstü kapalı kârlı pozisyonlarda bir miktar pozisyon azaltılabilir mealinden bir şeyler söylemeye başladı. dün itibarıyla yüzde 70 hsyf pozisyonumun yarısı olanb tcd'yi bu sabahki fiyattan ve dünkü düşüşün aksine kârlı şekilde satarak yüzde 34 hsyf'ye düşmüş oldum. öğlen verdiğim satışla da inşallah fazla düşüş olmaz, yüzde 28 hsyf'ye düşeceğim. önemli olan sadece kazanmak değil, bazan da kazandıklarımızı kaybetmemek diye düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi olmayıp sesli düşüncelerimden ibarettir.
    Para dergisinin bu haftaki sayısının kapağında "Birçok borsa üstadı endeksin kısa sürede 2 bini bulacağını öngörüyor" yazıyor.

https://www.dr.com.tr/Kitap/Para-BBD...=000000000Y5D0
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Para dergisinin bu haftaki sayısının kapağında "Birçok borsa üstadı endeksin kısa sürede 2 bini bulacağını öngörüyor" yazıyor.

https://www.dr.com.tr/Kitap/Para-BBD...=000000000Y5D0
    Dergilerde de yazıyorsa korkarım işte o zaman
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Dergilerde de yazıyorsa korkarım işte o zaman
    Aynen ben de.. Ben zaten 2000 puanı bu sene görebileceğimizi düşünmüyorum ama neyse...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. tcmb resmi kur -0.01 %
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 605/1003 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •