Sayfa 605/1002 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    15:30 baz alinmiyormu , belirlemek icin ?
    Evet 15.30
    10 ila 15 arasında her saat başı değerini alıp ortalamayı belirliyor.

2. T.C. Hazine Bonosu ve Devlet Tahvili alış işlemlerinizi minimum 100 TL nominal olmak üzere, 10 TL nominal ve katları, satış işlemlerinizi 10 TL nominal ve katları şeklinde yapabilirsiniz.
    T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açılan bono ve tahvil ihalelerine Bankamız aracılığıyla katılabilirsiniz.
    Katılım talebiniz T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen asgari tutardan az olmamalıdır.
    Talebiniz sırasında sizden sabit tutarda işlem masrafı tahsil edilir.
    Yatırım hesabınızdan, ihale bedelini karşılayacak miktarda Likit Fon (801) /Kısa Vadeli Tahvil Bono Fonu (808) ya da ihale bedelinin ödeneceği tarihte itfa olacak bono veya tahvil; bunların olmaması halinde yatırım veya vadesiz hesabınızda bulunan serbest bakiye ya da ek hesabınızın kullanılabilir bakiyesi bloke edilir.

Devlet İç Borçlanma Senetleri(DİBS) üzerinden elde edilen alım satım kazançları ve faiz gelirleri gerçek kişiler ve sermaye şirketleri haricindeki tüzel kişiler için %10 oranında stopaja tabidir.

İş Bankası böyle demiş.
    Banka aracılığı ile ihaleye girip %20,5 faizli dibs alınabilir gibi gözüküyor.

bizim icin stopaj 0 , dogrumu anlamisim

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bizim icin stopaj 0 , dogrumu anlamisim
    Hayır bize %10.
    Hariç dediği sermaye şirketleri.

5. Hvy
     Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Ppzden cikan arkadaslar nereyi tercih etti acaba?
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. HYV olucak duzeltiyorum
     Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Hvy

7. Merkez bankasının faiz indirimi kararından sonra PPF da ve BAF da ilk üç fon hangileri olabilir.Fonlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini açıklarlarsa ben ve benim gibi kararsız arkadaşların karar vermelerine yardımcı olacaklardır.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    T.C. Hazine Bonosu ve Devlet Tahvili alış işlemlerinizi minimum 100 TL nominal olmak üzere, 10 TL nominal ve katları, satış işlemlerinizi 10 TL nominal ve katları şeklinde yapabilirsiniz.
    T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açılan bono ve tahvil ihalelerine Bankamız aracılığıyla katılabilirsiniz.
    Katılım talebiniz T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen asgari tutardan az olmamalıdır.
    Talebiniz sırasında sizden sabit tutarda işlem masrafı tahsil edilir.
    Yatırım hesabınızdan, ihale bedelini karşılayacak miktarda Likit Fon (801) /Kısa Vadeli Tahvil Bono Fonu (808) ya da ihale bedelinin ödeneceği tarihte itfa olacak bono veya tahvil; bunların olmaması halinde yatırım veya vadesiz hesabınızda bulunan serbest bakiye ya da ek hesabınızın kullanılabilir bakiyesi bloke edilir.

Devlet İç Borçlanma Senetleri(DİBS) üzerinden elde edilen alım satım kazançları ve faiz gelirleri gerçek kişiler ve sermaye şirketleri haricindeki tüzel kişiler için %10 oranında stopaja tabidir.

İş Bankası böyle demiş.
    Banka aracılığı ile ihaleye girip %20,5 faizli dibs alınabilir gibi gözüküyor.
    2019'da ziraatte bana kesinlikle satmadılar. o dönemde yıllık mevduat önermişlerdi. değişmiş olabilir. yinede alan kişiler çok dikkatli olmalı devlet tahvil sahipleri martta naci ağbal vakasında üç günde %25 kaybettiler yanlış hatırlamıyorsam. o yönüyle borsadan daha tehlikeli bence.

Sayfa 605/1002 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •