Sayfa 606/608 ÝlkÝlk ... 106506556596604605606607608 SonSon
Arama sonucu : 4860 madde; 4,841 - 4,848 arasý.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Þ.

1. [IMG][/IMG]

Bazen tahtanýn sahibi yok diye düþünüyoruz ama bu kadar teknik çalýþmasý tesadüf olamaz herhalde.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!

Alýntý Originally Posted by bawer Yazýyý Oku
    Üstteki boşluktan 2 tavan gerideyiz, çok isteksiz, genel kurul ve ne dağıtacağını bir açıklasa kendine bir yol çizer, geç açılır ama arayı mutlaka kapatır genelde.
    Dostum temettü yok kesin bilgi

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    nasip....

3.  Alýntý Originally Posted by sakura Yazýyý Oku
    Dostum temettü yok kesin bilgi

Patron para vermeyi pek sevmez dostum, birikenleri sermayeye ilave etsin her zaman yaptýðý gibi, genel kurula gider kahvesini içer dertleþiriz.

Alýntý Originally Posted by bawer Yazýyý Oku
    Patron para vermeyi pek sevmez dostum, birikenleri sermayeye ilave etsin her zaman yaptığı gibi, genel kurula gider kahvesini içer dertleÃ…Ÿiriz.
    hırkız amed [emoji23]

nasip....

5. Daha genel kurul gündemi ve tarihi beli olmadý, para vermeyecekse yine bir bedelsiz falan yapsa bari.
    Yatýrýmcý iliþkileri müdürü mü ayrýlmýþtý ne, belki bundan gecikti.
    Ne zaman fiþeklenecek bakalým fiþekhaneci Ozkgy.
    Son düzenleme : bawer; 08-04-2025 saat: 15:59.

6. Alçak sürünmeye devam, fiþekhaneli yine yarý yolda býraktý bizi, nasýl güveneceðiz.

7.  Alýntý Originally Posted by bawer Yazýyý Oku
    ÖZAK GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.KÂR DAÐITIM POLÝTÝKASIKar daðýtým politikasý hususunda Sermaye Piyasasý Mevzuatý ve Vergi Mevzuatý yer alan hükümlerçerçevesinde; Þirketimizin sahip olduðu taþýnmazlardan elde ettiði kazançlarýn en az %50’sinin kar payýolarak daðýtýlmasý halinde uygulanacak vergi oranýnýn %10, kar daðýtýmý yapýlmamasý halinde vergi oraný%30 olarak uygulanacaktýr.Þirketimiz yönetimi söz konusu avantajdan faydalanmak için prensip olarak vergi mevzuatýnda sayýlangelirlerden elde edilen kazançlarýn % 50’sini kar payý olarak daðýtmayý Genel Kurulda teklif etmeyiplanlamaktadýr.Þirketimizin uzun vadeli stratejileri, politikalarý, karlýlýk ve nakit durumu analizi ve makroekonomikgeliþmeler ile içinde yer aldýðý sektörün durumu analiz edilerek Genel Kurul'da alýnan karar doðrultusundabelirlenmesini ve yasal süreler içerisinde daðýtýlmasý esasýný benimsemiþtir.Yönetim Kurulunun Genel Kurul’un onayýna sunacaðý kar daðýtým teklifinde pay sahiplerinin beklentileriile Þirketimizin büyüme gereði arasýndaki hassas dengenin bozulmamasýna ve genel kurul tarafýndankararlaþtýrýlan yýllýk karýn ortaklara daðýtýmýnýn yasal süreler içinde en kýsa sürede yapýlmasýna azamigayret ve özen gösterilir.Bu çerçevede; Yönetim Kurulu kar daðýtým teklifini hazýrlayýp Genel Kurulun onayýna sunmaktadýr. GenelKurul Toplantýsýnda karýn ne þekilde ve ne zaman daðýtýlacaðý hususlarý görüþülüp karara baðlanmaktadýrve mevzuata uygun olarak tüm bildirimler yasal süreleri içerisinde yerine getirilmektedir.

Daha önce Sakura hocam yazmýþtý bunu, doðru tespit.

Bu haberin üstünden 1 ay geçmesine raðmen hala ne yapacaklarýna karar veremediler galiba, para vermek zoruna gidiyor ama bu açýklamaya raðmen temettü daðýtmazsa ayýp olur ama hisseye ivme kazandýrýrsa temettü daðýtmasa da gözümüze batmaz, anlamýþsýndýr umarým sayýn abi.

Sayfa 606/608 ÝlkÝlk ... 106506556596604605606607608 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •